IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Konsultation och rådgivning

Låt oss hitta en skräddarsydd lösning för er

Vi vet att alla står inför olika utmaningar. Därför finns sällan en one-size fits all. Vi erbjuder konsultation och rådgivning för att hjälpa er ta fram ett skräddarsytt upplägg för just er som svarar på de behov ni har. Om du är nyfiken på några av de saker vi pysslar med kan du ta en titt på våra vanligaste konsultationstjänster här nedan.

Vi hjälper er säkerställa IT-kompetensen i turbulenta tider

I utmanande tider som dessa vill vi finnas där för dig som ska säkra kompetensbehovet inom IT i din organisation. Vi förstår vikten av att snabbt kunna anpassa sig till rådande läge och vill hjälpa er bli ännu bättre och starkare än vad ni är idag. Se oss gärna som en utvecklande kompetenspartner. En partner som genom konsultation och rådgivning hjälper er att hitta nya vägar fram och effektivare sätt att hitta, attrahera och anlita IT-specialister.

För även om omvärlden är turbulent behöver vi blicka framåt. Det är tillsammans som vi kan göra skillnad – där ni får briljera på det ni gör bäst och vi följer er längs vägen. Hör gärna av dig så bokar vi in en onlinekonsultation för att bolla era behov.

Boka en onlinekonsultation

Boka kostnadsfri inspirationsfrukost!

Hur lyckas du med din IT-rekrytering? Vi håller gärna ett kostnadsfritt frukostseminarium för er där våra specialister ger sina bästa tips på hur du hittar och attraherar medarbetare. Upplägget anpassas efter ert behov och tillsammans gör vi en kartläggning av nuläge, utmaningar och identifierar potentiella förbättringsområden med grund i vår mångåriga expertis inom IT-rekrytering.

Upplägget passar bäst för 5-10 personer – HR/rekryterare, IT-chefer eller allmänt nyfikna. Frukost ingår.

Kontakta oss

Vill du boka en onlinekonsultation eller kontakta oss? Hör av dig till oss här!

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.