Vill du arbeta i en tjänst där du får använda dina kreativa ideér och tekniska expertis? Värderingsdata söker dig som vill ta dig an rollen som Systemarkitekt för att forma deras tekniska landskap!

Värderingsdata levererar högkvalitativ realtidsinformation och kraftfulla analys-, värderings-, marknadsandels- och prisinformationstjänster för privatbostäder och kommersiella fastigheter. Våra kunder är professionella aktörer på den svenska fastighetsmarknaden.

Din vardag:

Som systemarkitekt på Värderingsdata i Kungsbacka kommer du i huvudsak att arbeta med att ta fram mjukvaruarkitektur och omvandla produktkrav till tekniska specifikationer. Du samarbetar tätt med både produktägare och utvecklingsteamet i flertalet projekt. Du kommer även att arbeta med utveckling, både nyutveckling och utveckling av befintliga produkter och tjänster som Värderingsdata levererar. 

Värderingsdata arbetar med Microsoft-teknologier i .Net-stacken där backenden är skriven i C#. Du kommer även att få möjlighet att arbeta med andra spännande tekniker som Elastic Search, Angular 2+, Redis-Cache, MongoDb, Docker, Azure Servicebus mm. 

Vem är du?

Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning inom datateknik eller informatik samt ett par års arbetserfarenhet av liknande tjänst. Du är en duktig kommunikatör och vana av att leda utvecklingsprojekt. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. 

Vi ser även att du har erfarenhet av: 

 • .Net-stacken och Microsoftprodukter 
 • Agilt utvecklingsarbete inom b.la Scrum
 • Cloudtekniker som Azure eller AWS 

Vi ser det som starkt meriterande om du arbetat tekniker som nämnts ovan. 

  Värderingsdata erbjuder

  Möjligheten att få arbeta i en erfaren dynamisk miljö som präglas av professionalism och ödmjukhet. En arbetsdag hos oss är full av skratt och här hjälper vi varandra till framgång. Många menar att vår framgång till stor del beror på vår personlighet – vi tar inte oss själva på för stort allvar men däremot tar vi det vi gör på allra största allvar.

  Intresserad? 

  I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jacob Elmeljung på mobilnummer +46 76-000 1840 eller jacob.elmeljung@wiseit.se

  Om Värderingsdata

  Värderingsdata är ett techbolag som verkar inom områdena proptech och fintech. Bolaget har en lång historia i branschen och är idag Sveriges bredaste leverantör av fastighetsinformation, analysverktyg och fastighetsvärderingar för hela fastighetssverige.

  Klicka på länken för mer information om Värderingsdata: Värderingsdata