Vill du arbeta i en bred roll där du får ansvar för den dagliga driften och underhållet av Toshibas TEC Nordics applikationsmiljö?

Om du också har erfarenhet av arbete i Windows-miljö samt erfarenhet av SQL och API:er kan denna roll passa dig! I rollen som Applikationsspecialist på Toshiba får du arbeta med teknik i en verksamhetsnära roll med varierande arbetsuppgifter. 


Din vardag

I rollen som Applikationsspecialist ansvarar du för den dagliga driften och underhållet av Toshibas applikationsmiljö. Du erbjuds en bred roll som inkluderar att hantera områden som Business Intelligence (BI-rapportering), SQL-programmering, licenshantering, IT-relaterade projekt samt utveckling och utvärdering av system och infrastruktur.

Toshiba arbetar i en Windows-miljö för server och klienter och använder MS Office-applikationer. Systemparken består av ett antal olika affärs- och stödsystem, såsom Mercur, Ascendo, Filemaker, Saleforce samt Oracle ERP.

I rollen som Applikationsspecialist kommer du bland annat att arbeta med:

  • Löpande underhåll och utvärdering av våra applikationer och integrationsflöden.
  • Intern kontaktperson för IT- och systemrelaterade frågor.
  • Kontaktperson och kravställare gentemot internationella Toshibabolag, samt mot externa leverantörer och samarbetspartners.
  • Skapa BI-rapporter och analyser (via BI-verktyg, och/eller direkt från berörda system).

Placering: Solna, Stockholm. Hybrid arbetsmiljö.

Vem är du?

Vi letar efter en person med utmärkta kommunikationsfärdigheter och starka sociala färdigheter. Du bör ha ett gott ordningssinne och förmåga att arbeta strukturerat samtidigt som du kan ta initiativ och tänka kreativt. Att erbjuda god service till våra användare är av högsta prioritet. Vi ser också att du har:

  • Kunskaper inom SQL-databaser och SQL-programmering.
  • Kunskaper inom Power BI eller liknande verktyg.
  • Kunskaper inom integrationer/API:er.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Stort plus om du har

  • Kunskaper inom e-fakturering.
  • Kunskaper inom webbserver (IIS).
  • Kunskaper inom Powershell.


Om Toshiba Tec Nordic

Toshiba Tec Nordic är ett av de ledande bolagen inom dokumenthantering och en del av Toshiba, en av världens största tillverkare av elektronikprodukter. Toshiba Tec Nordic erbjuder multifunktionsskrivare, etikettskrivare, lösningar för dokumenthantering samt support och service för den nordiska marknaden. Vi erbjuder även PC, digitala skärmar/skyltsystem och konferensteknik. Huvudkontoret ligger i Solna, Sverige, med filial i Finland och distributörer i Danmark och Norge. Toshiba Tec Nordic har cirka 100 anställda. Den svenska verksamheten är miljö-, kvalitet- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001.

För mer information; https://se.toshibatec.eu/se/hem/

Ansökan & kontakt

I denna rekrytering samarbetar Toshiba Tec Nordic med Wise IT. Om du vill veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Sandra Åhs, på sandra.ahs@wiseit.se. Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via e-post, då vi värnar om din personliga integritet.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter. Urval för tjänsten sker löpande.

Välkommen med din ansökan!