Till en av Europas största banker, söker vi nu två engagerade utvecklare – en fullstack-utvecklare och en backend-utvecklare, för att ansluta till ett team inom Solution Development

Om kunden

Till en av Europas största banker, söker vi nu två engagerade utvecklare – en fullstack-utvecklare och en backend-utvecklare, för att ansluta till ett team inom Solution Development – Group Finance. Kunden befinner sig i en spännande fas där man migrerar från on-premises till cloud-lösningar, och vi behöver din expertis för att lyckas med denna transformation. Arbetet är organiserat i fyra värdeströmmar som arbetar tätt ihop där samarbete och innovation värderas högt.

Rollbeskrivning


Vi söker en Backend Developer med djupgående kunskap i Python och en god förståelse för Typescript. Din huvuduppgift kommer att vara att utveckla server-side logik, exempelvis Flask eller Fastapi, samt att bidra till vår pågående process att flytta till molnbaserade lösningar. Du kommer att vara en del av ett globalt team och arbeta enligt Scrum/SAFe-metodiken, vilket kräver att du har en flexibel och anpassningsbar inställning.

Huvudsakliga tekniska färdigheter:

  • Python: Expertis inom backend-utveckling, med erfarenhet av Flask, Fastapi eller liknande.
  • React: Erfarenhet av React för front-end utveckling; Angular-erfarenhet ses som relevant.
  • Typescript: Starka kunskaper i Typescript.

 

Övriga färdigheter:

  • Docker: Erfarenhet av att använda Docker för att containerisera applikationer.
  • Snowflake: Viktig erfarenhet då projektet involverar migration till molnet.         Erfarenhet av annan molnteknologi är också relevant.
  • CI/CD: Erfarenhet med Git/Bitbucket, enhetstester och andra automatiseringstester.