SENAB söker en Systemspecialist till en dynamisk roll där du blir en nyckelspelare i organisationen. Du kommer att bli IT-avdelningens specialist inom bland annat Power BI och bolagets affärssystem. Du erbjuds även möjligheten att vara med och bidra till utveckling, innovation och digitalisering. Låter det som ditt nästa karriärsteg? Varmt välkommen med din ansökan!

Din vardag:

Som Systemspecialist med fokus på Visma, Sense & Power BI är det din uppgift att vara systemadministratör för dessa system och samarbeta med systemägare för att driva utveckling. Vad gäller Power BI ansvarar du för att utveckla det och att göra den data som behövs bra och tillgänglig. Utöver det ingår också att identifiera utvecklingsmöjligheter och ge rekommendationer till systemägare för förbättringar av systemen. I rollen ingår också att, tillsammans med verksamheten, identifiera andra utvecklingsmöjligheter i koncernen som kan lösas genom digitalisering.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

  • Administrera Sense, Visma och Power BI så behörigheter, data, funktioner etc är uppdaterat.
  • Arbeta med att optimera användarupplevelse och användargränssnitt.
  • Äga backlog tillsammans med systemägare för respektive system
  • Ansvara för utveckling av funktioner, dashboards och data i Power BI.
  • Samverkan med olika interna funktioner inom SENAB

Vem är du?

Som person är du självgående i ditt arbetssätt och har en god förmåga att strukturera din vardag för att driva dina arbetsuppgifter framåt. Vidare är du initiativrik och drivs av att utveckla processer. Du är van att samarbeta på ett prestigelöst och flexibelt sätt, där du är lyhörd och duktig på att förstå olika parters behov.

Vi ser att du har:

  • Dokumenterad relevant utbildning inom IT, antingen via högskola/universitet eller YH
  • Ett par år arbetslivserfarenhet av systemadministration
  • Ett par års erfarenhet av teknisk förvaltning och/eller utveckling av affärssystem
  • Erfarenhet av utveckling i Power BI
  • Kunskap och erfarenhet i databaser som mySQL och SQL server
  • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska, både vad gäller tal och skrift

Meriterande:

  • Programmeringskunskaper
  • Visma Business

Du erbjuds en nyckelposition i ett företag där du får en stor möjlighet att bidra till olika digitaliseringsinitiativ och utvecklingsprojekt. Samtidigt får du förkovra dig i nya spännande tekniker, som garanterat kommer gynna såväl organisation som din egen utveckling.

Tjänsten är placerad på SENAB kontor antingen i Stockholm eller Göteborg. SENAB erbjuder kollektivavtal med tjänstepension ITP1, friskvårdsbidrag och flexibilitet.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christian Nodelijk; christian.nodelijk@wiseit.se

Rekryteringen avser en direkt anställning hos SENAB.

Passar vi för dig?

Vår första inredning såg dagens ljus 1975. Idag är SENAB en av Nordens ledande leverantörer av möbler och inredning för kontor, retail, hotell, restaurang, skolor, universitet, vård och omsorg. SENAB finns på elva orter i Sverige och är en del av Edsbyn Senab-koncernen tillsammans med våra syskonverksamheter i Norge, Kina och Nordamerika. I koncernen ingår även Edsbyverken där vi har tillgång till egen produktutveckling och produktion. Vi vet att när människor mår bra och får växa med sina utmaningar, spirar verksamheter. Vår filosofi är att inredningen utgör en viktig pusselbit genom att skapa rätt förutsättningar. Vi kallar det för inre kraft – skillnaden vi vill skapa tillsammans med dig.

IT-avdelningen är en koncernövergripande funktion som har det övergripande ansvaret för IT-infrastrukturen inom koncernen. Här arbetar ett dedikerat team med fokus på förvaltning, utveckling och digitalisering. Vi är experter och specialister på våra olika områden men arbetar tillsammans och med gemensamt fokus för att lösa projekt och uppgifter.