Uppdraget innebär ansvar för drift, utveckling och uppgraderingar. Ta chansen att utvecklas i en säkerhetskritisk miljö och bidra till att säkra nätverksinfrastrukturen!

Kort beskrivning av uppdrag:

Vi söker en nätverkstekniker till som ska ansvara för projekt och förvaltningar. Konsultuppdraget kan innefatta drift, utveckling eller uppgraderingar för att säkerställa krav på säkerhet och funktion.

Kvalifikationer:

– Bred erfarenhet inom nätverksområdet, med fokus på LAN baserat på Cisco.

– Erfarenhet av CISCO ISE.

– Kompetens inom brandväggar såsom Fortigate/Checkpoint.

– Goda kunskaper om supporterande element kring nätverksmiljöer, inklusive system för hantering, övervakning, scripting och automatisering av deployment av switchar/routing.

– Fyra års arbetslivserfarenhet kring nätverksteknik eller liknande.

Om du är en driven nätverkstekniker som vill arbeta i en dynamisk och säkerhetskritisk miljö, är du välkommen att ansöka. Vi erbjuder en utmanande arbetsmiljö där du får möjlighet att utvecklas och bidra till att säkra våra kunders nätverksinfrastruktur på högsta nivå.


PASSAR VI DIG?

(För detta uppdrag söker vi efter konsulter som vill ta anställning hos oss på Wise IT)

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa? Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

ANSÖKAN

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Théodor Jagler på theodor.jagler@wiseit.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.