Trivs du i en dynamisk miljö där din expertis inom Dynamics 365 kan göra en betydande skillnad? Då är detta uppdraget för dig!

Som Solutions Architect kommer du att samarbeta nära dina kollegor inom Enterprise Systems Management-teamet och spela en nyckelroll i att designa och implementera skräddarsydda lösningar för olika affärsintressenter. Du kommer att säkerställa att affärsstrategier stöds och att affärsbehoven uppfylls genom levererade lösningar. Du kommer att främja arkitektoniska metoder för organisationsbehov och utmaningar samt förklara val och skäl bakom dem.

Du kommer också att leda och handleda utvecklingsteam i implementering av lösningar Hålla dig uppdaterad med Dynamics 365-uppdateringar och branschtrender för att informera om lösningarnas design och optimering Designa effektiva tekniska lösningar med huvudfokus på att utnyttja färdiga funktioner, som följer arkitektoniska och säkerhetsmässiga standarder

Om dig

Vi tror att du har starka analytiska och problemlösningsförmågor. Du är utmärkt på att kommunicera och kan klargöra komplexa tekniska begrepp för icke-tekniska målgrupper.

Krav

  • Omfattande erfarenhet av att design, implementera och anpassa Microsoft Dynamics 365-lösningar
  • Starka tekniska färdigheter inom Microsoft Power Platform
  • Bevisad expertis inom lösningarkitektur, inklusive systemintegration, datamodellering, säkerhet och skalbarhet

Meriterande: 

  • Erfarenhet med Dynamics 365 Customer Engagement-plattformen 
  • Certifieringar inom Microsoft 
  • En teknisk universitets- eller högskoleexamen


Placering: remote men 1 dag/veckan i Göteborg
Omfattning: 100%

Språk: Svenska och engelska 

Vänligen ansök snarast med:

– Ditt uppdaterade CV

– Timpris (inkl. omkostnader)

– Tillgänglighetsdatum

– En kort motivering varför du är lämplig uppdraget.