Har du erfarenhet av 1st line-support eller kundtjänst och är redo för nästa steg i karriären? Är du en serviceinriktad person med brinnande intresse för IT? Sök till IT-support tekniker och fortsätt din utvecklingsresa med oss på Wise -IT !

 

Dina arbetsuppgifter

Vi letar efter en kompetent IT-supporttekniker som vill vara en viktig del av vårt team och leverera förstklassig support till våra värdefulla kunder. Som en av oss kommer du att vara den som räddar arbetsdagen för våra kunder på våra många uppdrag!

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att vara varierande och inkludera allt från att snabbt lösa lösenordsproblem till att genomföra smidiga installationer och effektiva felsökningar, både för datorer och mobila enheter.

Hos Wise IT får du möjlighet att växa som IT-supporttekniker samtidigt som du arbetar som konsult. 

 Om dig

Om du har en bakgrund inom 1st line-support eller som Onsite-tekniker och känner att det är dags för nästa steg i din karriär, så kan detta vara din perfekta möjlighet. 

Vi ser gärna att du har:

   • Erfarenhet av att leverera IT-support via telefon, chatt och e-post.
   • Teknisk kompetens inom arbete med Active Directory.
   • Goda kunskaper och erfarenhet av att ge support för Microsoft 365 och Microsoft Office i Windows- eller Mac-miljöer.
   • Färdighet i användning av ärendehanteringssystem                                                   


   Vi lägger större vikt på att du har ett eget driv att lära dig nytt och viljan att utvecklas och mindre fokus på vilka system och verktyg du hittills arbetat i.


    Vi erbjuder


    När du börjar hos oss som konsult på Wise IT blir du en del av vår gemenskap. Du får kollegor runt om i Sverige på alla regionala Wise IT kontor och även med våra andra konsulter som sitter ute på uppdrag hos våra kunder. 

    Du har en dedikerad konsultchef som stötta dig och din utveckling. Vi hjälper dig hitta nya vägar genom att prova på nya roller och nya branscher, för oss är det viktigt att du trivs på din arbetsplats. Vi ser till att du hamnar på ett bra bolag under ditt uppdrag och att uppdragen ligger i linje med hur du vill utvecklas framöver. 

    Oavsett vad det blir, står vi bakom dig hela vägen – i ditt nästa, nästa och nästa steg. Gå med i vårt team och ta del av en spännande och utvecklande arbetsmiljö! 

    Vi ser fram emot din ansökan!

    Ansök nu 

    Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Louise Bosshammar på louise.bosshammar@wiseit.se. Vi hanterar inte ansökningar via e-post för att säkerställa din personliga integritet. Läs mer om vår hantering av personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.