Motiveras du av att lösa komplexa problem och av att ge service i världsklass? Just nu söker vi på Wise IT en 2nd-line supporttekniker till våra uppdrag i Stockholm.

 Om det är låter intressant, så är du varmt välkommen med din ansökan!

Rollen

Som 2nd-line supporttekniker kommer du hantera ärenden som har eskalerats via 1st line och som är av mer kvalificerad karaktär. Den största delen av ditt arbete kommer ägnas åt djupgående felsökningar. Du kan även komma att lösa ärenden av 3rd line-karaktär samt stötta övriga agenter i sitt arbete. 

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:

 • Teknisk support och felsökning av kundspecifika applikationer samt standardapplikationer i Windowsmiljö som bland annat MS 365. 
 • Utöver det kommer du arbeta med bland annat kontohantering i Active Directory samt övervakning och felsökning av nätverk och skrivare.

Om dig

Vi på Wise IT söker dig som har erfarenhet av arbete inom IT-support och arbete som 2nd-line support.

Vi ser det som krav att du har erfarenhet av 1 års erfarenhet av 2nd line support eller 2-3 års erfarenhet av 1st line support.

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du 

 • Tar ansvar för ditt arbete och att du fokuserar på att hitta lösningar. D
 • Det är också viktigt att du kommunicerar både tydligt och begripligt och att du har ett metodiskt arbetssätt. 
 • Dessutom känner du ett stort engagemang för ditt arbete. 
 • Till sist har du en professionell framtoning som gör att du inger förtroende.

  För såväl oss på Wise IT som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet

  Ansökan

  Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Louise Bosshammar på louise.bosshammar@wiseit.se. Vi hanterar inte ansökningar via e-post för att säkerställa din personliga integritet. Läs mer om vår hantering av personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

  Om Wise IT

  Vi är experter på kompetenslösningar inom IT. I en snabbföränderlig värld och med teknikdriven utveckling behöver företag och organisationer säkra konkurrenskraftig IT-kompetens. Vi är övertygade om att alla har sin egen superkraft och att med rätt samarbeten, på rätt ställe och med rätt förutsättningar uppstår magi. Vi erbjuder enkla och anpassade konsult- och rekryteringslösningar som gör skillnad för dig och ditt företag.

    Vi ser fram emot din ansökan!  ⭐