Joina ett dynamiskt team och bli vår nästa supportstjärna! Om du brinner för att leverera enastående service samt du är lösningsorienterad, kan denna roll vara en möjlighet för dig.
Sök rollen idag!


För vår kund räkning söker vi nu en serviceinriktad person att inta rollen som onsite tekniker. Här kommer du vara en viktig del i deras utvecklingsresa samtidigt som du tillhör en trygg och trivsam arbetsmiljö. Låter det intressant? Sök till oss ! 

Kunden verkar inom livsmedelsbranschen och har sina kontor i Stockholms innerstan. 

Rollen

Här kommer du ge förstärkning till ett härligt och sammansvetsat team, tillsammans tillgodoser teamet det lokala IT-stödet för flera lager och kontor i Sverige.

Ditt huvudsakliga ansvar blir att:

  • Lösa incidenter och hantera beställningar av hård- och mjukvara.
  • Ge support för PC:er, skrivare, besökssystem, telefoni, applikationer, nätverk och videokonferensanläggningar både på plats och med fjärrstyrning.
  • Supportera lagerspecifik utrustning såsom truckdatorer, talkman samt stämpel- och besöksdatorer.
  • Arbete enligt ITIL samt med ärendehanteringssystem vilket innebär att alla ärenden loggas och hanteras via det.

Det kan ske resor till andra orter vid behov (kanske 2-3 gånger/år).

    Om dig

    Du tycker om att bemöta människor och att hjälpa till i deras vardag. Vi ser att du har en positiv inställning och har lätt för att bygga kundrelationer och trivs med det. 

    Vidare ser vi gärna att du:

    • Har erfarenhet av att tillhandahålla IT-support via telefon, chatt och e-post, gärna som onsitetekniker.
    • Har gedigen erfarenhet och kompetens när det kommer till att erbjuda support för Microsoft 365 och Microsoft Office, både i en Windows- eller Mac-miljö.
    • Besitter teknisk kompetens inom användning av Active Directory.
    • Är skicklig i att använda ärendehanteringssystem.
    • Kunskaper av Citrix och nätverk.

    Vi erbjuder

    När du börjar hos oss som konsult på Wise IT blir du en del av vår gemenskap. Du får kollegor runt om i Sverige på alla regionala Wise IT kontor och även med våra andra konsulter som sitter ute på uppdrag hos våra kunder.

    Du har en dedikerad konsultchef som stötta dig och din utveckling. Vi hjälper dig hitta nya vägar genom att prova på nya roller och nya branscher, för oss är det viktigt att du trivs på din arbetsplats. Vi ser till att du hamnar på ett bra bolag under ditt uppdrag och att uppdragen ligger i linje med hur du vill utvecklas framöver.

    Vill du vara med på vår resa? Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

    ANSÖKAN

    Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Louise Bosshammar (louise.bosshammar@wiseit.se). Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

    Vi ser fram emot din ansökan !