Vill du vara en nyckelperson i att forma och utveckla Infranords SAP-system för framtiden?

Då är det dig vi letar efter!

På Infranord strävar man ständigt efter att förbättra och effektivisera sina affärsprocesser, och nu söker vi en erfaren SAP Lösningsarkitekt som kan vara med och driva den resan framåt.


 

Din vardag:
Som SAP Lösningsarkitekt hos Infranord kommer du att vara den ledande kraften bakom att säkerställa att Infranords SAP-system är robusta, effektiva och anpassat för Infranords affärsbehov. Varje dag kommer du att samarbeta med olika delar av organisationen, från tekniska experter inom IT och leverantörer till affärsverksamheten, för att förstå och implementera de bästa SAP-lösningarna.

Infranords SAP-lösning hanterar stora mängder serviceordrar, tidstransaktioner och inköp kopplade till olika projekt. Du kommer att arbeta med nedbrytning av komplexa affärsprocesser och koppla dem till SAP-moduler såsom Försäljning och Distribution (SD), Customer Service (CS), Projekt (PS) och Materialhantering (MM). Din förmåga att förstå kopplingen mellan försäljning, projekt och intern redovisning kommer att vara avgörande för att säkerställa att våra SAP-lösningar fungerar smidigt och effektivt.

Vem är du?

Vi letar efter en SAP Lösningsarkitekt med gedigen erfarenhet inom SAP och med god förmåga och förståelse med fördelarna att använda standardfunktionalitet i SAP.

Det är också viktigt att ha en gedigen kunskap inom SAP försäljning och logistik, vilket kommer att vara avgörande för att navigera och optimera affärsprocesser inom systemet.

Vi ser också att du har:

  • Erfarenhet av att ha haft delansvar som lösningsarkitekt under ett par år samt genomfört implementationer tidigare.
  • Förståelse för långsiktig förvaltning av lösning i samband med uppgraderingar, skalbar systemmiljö och utveckling.
  • Formell och bred SAP-kompetens över olika moduler.
  • Behärskning av svenska och engelska i tal och skrift.

Det är starkt meriterande om man innehar SAP-certifieringar sedan tidigare.

Som person söker vi en passionerad och engagerad individ som brinner för att skapa verkligt affärsvärde genom användande av teknologi. Med en stark förmåga att kommunicera och samarbeta, är du inte bara en teknisk expert utan också en brobyggare mellan teknik och affärsverksamhet.

Om Infranord

Infranord är en ledande entreprenör med uppdrag att modernisera och underhålla Sveriges järnvägsnät. Vi ägs till 100% av svenska staten och är viktiga för samhällets infrastruktur. Tillsammans, respektfullt och professionellt driver vi vårt arbete framåt.

Att vara en del av vårt team innebär att du kommer att få möjlighet att påverka och forma vår framtid. Vi strävar efter att skapa en arbetsmiljö där din passion och kreativitet kommer att uppmuntras och där du kommer att ha möjlighet att växa och utvecklas både professionellt och personligt. Kom och var med och forma framtiden med oss på Infranord!

Mer information på: Infranord – Spåret till framtiden

Ansökan & kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Infranord med Wise IT. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Sandra Åhs, sandra.ahs@wiseit.se. Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då de värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur de behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

För denna roll kommer Infranord att göra en nyanställningsundersökning som innefattar bakgrundskontroll samt drog- och alkoholtest.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!