Drivs du av att hjälpa företag att nå sina mål med hjälp av IT och digitalisering och önskar göra detta i ett eget bolag med en etablerad modell? Nu söker INVOLVUS en etableringsansvarig ortschef, IT och digitalisering, till Jönköping!

INVOLVUS arbetar som oberoende rådgivare, projektledare och IT-ansvariga för företag och organisationer som strävar efter att göra en digital transformation.

Vår process innebär att vi börjar med att noggrant analysera våra kunders digitala portfölj och processer. Därefter utvecklar vi en långsiktig strategi och en hållbar plan där vi samarbetar nära med olika leverantörer för att implementera dessa mål och uppnå framgångsrika resultat. Vi har ett rykte och en vilja att vara bäst i branschen, och många av våra kunder väljer att samarbeta med oss under långa perioder.

Din vardag:
Som ortschef och tillika delägare kommer du att ansvara för att etablera och driva i gång verksamheten.

Du kommer att ansvara för kundbearbetning, försäljning samt leverans och rådgivning inom IT och digitalisering till våra nya och befintliga kunder. Som rådgivare arbetar du med att framtidssäkra kundernas verksamheter i rollen som CIO, IT-chef, IT-strateg eller IT-projektledare där du leder och aktivt deltar i IT-projekt.

När verksamheten är etablerad och har kommit en bit på sin utvecklingsresa kommer mer fokus att läggas på rekrytering av nya IT-rådgivare, ledning och fortsatt tillväxt – du kommer att ges stora möjligheter att påverka vilken väg som utvecklingsresan ska ta.

Hos INVOLVUS kommer du få möjligheten med hög flexibilitet och med frihet under ansvar, vilket innebär att du får utforma din arbetsdag och utgå från den plats som passar dig bäst.

Din bakgrund
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av IT och digitaliseringsarbete samt har arbetat med försäljning, leverans och projektledning i en ledande position på ett IT-företag, ett traditionellt IT-konsultbolag eller annan företagsverksamhet. Du har ett stort intresse av affärer och bär förmodligen med dig ett nätverk av företag och personer som du mött och arbetat med under åren och gillar att ha många parallella aktiviteter i gång samtidigt.

Som person tror vi att du är relationsskapande, strukturerad samt värdesätter ordning och reda i ditt arbete för att säkerställa kvalitet. Du har också en stark förmåga leda och genomföra uppgifter i projekt.

Du har obehindrade kunskaper i såväl svenska som engelska samt innehar körkort, då tjänsten är förenat med resor till kund och leverantörer.

INVOLVUS erbjuder

  • Delägarskap
  • Kontinuerlig kompetensutveckling
  • Friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och möjlighet till förmånsbil

Om du är intresserad av att utvecklas och bygga vidare på din kompetens och nätverk kan du vara rätt person för INVOLVUS. Vi erbjuder möjligheter att arbeta strategiskt med våra kunder och samtidigt dra nytta av din befintliga kunskap och erfarenhet. Vi investerar mycket i kompetensutveckling där alla deltar och bidrar i vår egen INVOLVUS Academy som säkerställer att vi förblir branschledande inom analys, strategi och rådgivning.

Om INVOLVUS
INVOLVUS består idag av ett 30-tal Oberoende IT-Rådgivare med lång erfarenhet och bakgrund som VD, försäljningschef, konsultchef, affärsområdeschef och IT-chef inom IT och digitalisering. Vi har idag kontor i Stockholm, Uppsala, Örebro, Göteborg, Borås, Karlstad, Varberg samt Helsingborg och växer kontinuerligt för att möta våra befintliga och nya kunders behov av strategisk rådgivning.

Hos INVOLVUS är frihet under ansvar grunden till vår framgång, och varje individs utveckling gör att vi som företag utvecklas tillsammans med våra kunder. Vi arbetar i en bransch i ständig utveckling och vi lär oss av varandra och den erfarenhet som vi tar med oss in i gruppen.

För att läsa mer om våra projekt och kundresor, besök gärna vår hemsida på https://involvus.se/aktuellt/.