Är du en engagerad och passionerad IT-tekniker som brinner för att lösa problem och leverera högkvalitativ service till användare? Då är det här din chans att bli en del av vårt dynamiska team på Andra AP-fonden! Vi söker efter dig som önskar att växa och utvecklas i en stimulerande arbetsmiljö. Låter det som du? Varmt välkommen med din ansökan.

DIN VARDAG

Som IT-tekniker kommer du att arbeta tillsammans med ett sammansvetsat team som består av sju personer som jobbar med utveckling, förvaltning och support av Andra AP-fondens IT-miljö med tillhörande serverplattformar, klienter och nätverksinfrastruktur. Teamet präglas av högt engagemang och innovationstänk. Här kommer du snabbt växa in i en drivande teknikerroll där du tillsammans med dina närmsta kollegor supporterar hela verksamheten.

Andra AP-fonden har en modern IT-miljö där du kommer jobba i olika utsträckning inom flertalet av nedanstående arbetsområden:

  • Infrastruktur: VMware vSphere, Microsoft Azure, Azure Sentinel, Extreme Networks, Checkpoint, SAN, Zabbix
  • Arbetsplats: Microsoft Intune, Microsoft Autopilot, IGEL, VMware Horizon
  • Databas: Oracle, Snowflake, Microsoft SQL, Matillion (ETL)
  • Applikationer: Microsoft 365, PowerBI, Simcorp Dimension, Visma Business, Bloomberg
  • Development: Azure ML, Azure DevOps, Visual Studio, Jetbrains IDE, Python, Transact SQL, Powershell, VBscript

Notera att det inte finns en förväntan att du ska kunna samtliga tekniker ovan, däremot kommer du få möjlighet att bredda din tekniska kompetens och nischa dig inom olika områden vilket garanterat kommer att gynna din utveckling.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett stort intresse för IT/teknik. Det här är en roll för dig som gillar problemlösning och utveckling samtidigt som du är nyfiken och vill lära nytt. Att du är kommunikativ med god social förmåga är avgörande för rollen. Du har erfarenhet av support mot användare och en attityd att tekniken skall fungera för användarna. Du har kunskaper i VMware och har erfarenhet av drift- och servermiljö. Vi ser också att du har någon form av IT-relaterad eftergymnasial utbildning, samt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har kännedom samt erfarenhet av att arbeta med Microsofts serverprodukter, virtuella miljöer, drift av klienter och applikationer, samt övervakning av dessa.

Vi uppmanar alla kvalificerade kandidater att ansöka, oavsett kön, bakgrund eller erfarenhet. Hos oss på Andra AP-fonden strävar vi efter att skapa en mångfaldig och inkluderande arbetsplats där alla kan trivas och lyckas. Kom och gör skillnad med oss!


PASSAR VI FÖR DIG?

Andra AP-fonden är en av norra Europas största pensionsfonder och förvaltar 426 mdkr inom i princip alla tillgångsslag och över hela världen. Fonden är en trygg och stabil kapitalförvaltare som har ett viktigt uppdrag från riksdagen – att långsiktigt maximera avkastningen på det svenska pensionskapitalet.

Andra AP-fonden är en arbetsplats med motiverade och engagerade medarbetare. Etiskt agerande är en viktig del av kulturen och ingår som en självklar del i fondens värderingar; resultatdrivna, engagerade, ansvarsfulla och öppna. Fonden präglas av en stark teamanda med gemensamma mål. Samtidigt skapas stort utrymme för individualitet och personligt ansvar.

DU ERBJUDS

  • En inkluderande arbetsmiljö där mångfald och olikheter värdesätts och respekteras.
  • En arbetsplats med nyrenoverade lokaler mitt i centrala Göteborg.
  • Kontinuerliga utvecklingsmöjligheter inom IT-området.
  • Kollektivavtal och goda förmåner.

HUR DU ANSÖKER

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christian Nodelijk; christian.nodelijk@wiseit.se. Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mejl, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande, så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!