Vill du vara en del av en familjär arbetskultur samt arbeta med globala och spännande kunder? Då kan vi ha rätt utmaning för dig!

Accure är ett ScaleUp-bolag med en framtidssäkrad cloudlösning för dokumenthantering som primärt är kopplat mot ERP-system. Den är byggd i Microsoft Azure och är en cloud native 24/7-lösning.  Nu expanderar Accure sin verksamhet och söker sin nästa IT-projektledare. Vill du följa med på resan? Varmt välkommen med din ansökan!

Din vardag:

I rollen som IT-projektledare ansvarar du för att leda globala implementationsprojekt samt leda anpassningar av kundunika lösningar. I denna tjänst kommer du att ha huvudansvar mot kund och den interna organisationen, du kommer att vara med i kundmöten, projektmöten och styrgruppsmöten. Därutöver ansvarar du för att hantera resurser, där du driver och säkerställer kvaliteten i dina projekt.

Du utgår från Accures fantastiska lokaler mitt i centrala Göteborg och arbetar nära och tillsammans med övriga avdelningar på Accure, Research & Development, Professional Services och Cloud Operations, vid projektleveranser. Accures kultur kan beskrivas som öppen, hjärtlig, samarbetsvillig, generös och utvecklingsdriven. De erbjuder en god grundlön, generöst friskvårdsbidrag samt ett av marknadens bästa bonussystem.

    Vem är du?

    Vi söker dig som har relevant teknisk utbildningsbakgrund. Vidare har du ett par års erfarenhet av arbete som IT-projektledare eller som lösningsarkitekt, gärna med erfarenhet från implementations och/eller utvecklingsprojekt primärt mot ERP-system. Du har tidigare erfarenhet från att arbeta i en global verksamhet. Slutligen har du även goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort. 

    Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med affärssystemet Infor/M3, Cloud-lösningar och agila arbetssätt. 

    För att du ska trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du har ett stort engagemang och att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Som person är du ansvarstagande och ser till att du håller effektivitet och kvalitet i ditt arbete. Du sätter kundens bästa i första hand och har god förmåga att skapa och vårda relationer.

    I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christian Nodelijk; christian.nodelijk@wiseit.se. Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

    Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

    Passar vi för dig?

    Accure startades för över 20 år sedan och har under det senaste decenniet levererat sina tjänster till över 400 företag i Forbes global 2000 ranking. Deras tjänster är skapade med den senaste tekniken och de skapar lösningar för ERP, Ecommerce och andra affärskritiska system. Accure arbetar främst mot tillverkande kunder där deras tjänster används i de flesta branscher världen över. De har kontor i Göteborg, Växjö, Stenungsund samt i Colombo Sri Lanka.