Lockas du av att bidra i ett snabbrörligt sammanhang? Vill du till ett företag med platt organisation? Hos LTC får du möjlighet till att utmanas och utvecklas. Ta chansen att vara med på resan framåt som vår nästa IT Tekniker. Sök rollen till LTC redan idag.

Om jobbet

I rollen som IT Tekniker utlovas du en varierande vardag med en bred palett av uppgifter. Du tar dig an dina kunder på ett självständigt sätt och prioriterar bland alla aktiviteter både på kort och lång sikt. Den mesta tiden belägger du ute hos kunderna som varierar i storlek och bransch.

Några exempel på uppgifter:

  • Supportärenden, inklusive felsökning och åtgärd
  • Uppdrag och projekt som syftar till att förbättra IT-infrastruktur och IT Säkerhet
  • On- och off-boarding gällande IT-verktyg, access till system etc hos kunder

Din huvudfokus som IT Tekniker är infrastruktur och säkerhet. Tillsammans med ett team av tekniskt kunniga kollegor arbetar du proaktivt med att utveckla, effektivisera, felsöka och lösa problem i kunders IT-miljöer. Rollen innebär i stor utsträckning samarbete i teamet samt hantering av flera kundmiljöer samtidigt, med regelbundna servicebesök.

Tjänstens placering: Denna roll utgår från Göteborg med resor till kontoret i Stockholm vid behov

Om dig

Det här är en tjänst som passar dig som brinner för IT och teknik och vill fortsätta att utveckla dina kunskaper i en roll med mycket ansvar. Du trivs med att lösa problem och drivs av möjligheten att arbeta inom ett företag där arbetsuppgifterna varierar. Ett högt tempo och en dynamisk arbetsmiljö är något som du trivs i och du har lätt för att anpassa dig till och lära dig ny teknik.

För att trivas och lyckas i rollen behöver du ha:

  • Kompetens i att administrera och konfigurera Office 365
  • Gedigen erfarenhet av att konfigurera/installera Microsoft server, inklusive AD
  • Kompetens i att konfigurera/installera nätverksinfrastruktur
  • B-körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Vidare ser vi att du har erfarenhet från konsultrollen och ett intresse av att ge service till kunder. Du har en stark förmåga att kommunicera, lyssna och ge förslag på förbättringar på ett naturligt sätt samt ha kontakt med olika roller hos kunderna.

Om LTC

Vi tar ett helhetsansvar för våra kunders IT-funktioner, infrastruktur och säkerhet. Detta innebär support, drift och underhåll av datakommunikation, verksamhetskritiska system och det digitala skyddet mot intrång och virus. Kunderna är små eller medelstora företag som finns i flera olika branscher. Vi är ett mindre företag med en platt organisation som kan vara med och påverka mycket. I allt vi gör återfinns våra värderingar nyfikenhet, mod och noggrannhet.

Mer info: https://ltcs.se/

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar LTC med Wise IT.

För att söka tjänsten ansöker du enkelt via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Sofia Gustafsson på sofia.gustafsson@wiseit.se

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter

Vi arbetar med löpande urval av kandidater och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

I denna rekrytering ingår tester och en bakgrundskontroll.

Välkommen med din ansökan!