Vi söker en driven och självgående klienthanteringspecialist med bred erfarenhet av klienthantering kring windows-miljö, inklusive fysisk och virtuell klienthantering!

Vi söker en driven och självgående klienthanteringspecialist med bred erfarenhet av klienthantering kring windows-miljö, inklusive fysisk och virtuell klienthantering samt användning av samarbetsverktyg som Skype och Teams. Du kommer att vara en viktig del av vårt team och ansvara för att hantera och optimera vår klientinfrastruktur.

SKALLKRAV/ERFARENHET:

– Erfarenhet av klienthantering i både fysiska och virtuella miljöer

– Kompetens inom samarbetsverktyg som Skype och Teams

– Erfarenhet av Exchange och hårdvaruhantering

MERITERANDE:

– Tidigare arbete med Jira och ServiceNow är meriterande

– Erfarenhet av Microsoft 365 och Intune 

Då vi har många användare är det positivt om du har erfarenhet av att arbeta med stora företag tidigare och kan hantera krav från en omfattande användarbas.

PERSONLIGA EGENSKAPER:

– Driven och engagerad i att leverera högkvalitativt arbete

– Positiv inställning och förmåga att arbeta självständigt och i team

– Utvecklingsinriktad och villig att lära dig nya tekniker och metoder

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär där du har möjlighet att påverka och bidra till att förbättra vår klientinfrastruktur, så är detta din chans att bli en del av vårt team. 

PASSAR VI DIG?

(För detta uppdrag söker vi efter konsulter som vill ta anställning hos oss på Wise IT)

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa? Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

ANSÖKAN

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Theodor Jagler (theodor.jagler@wiseit.se). Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.