Vi letar efter en driven dansktalande Service Desk Analyst. Vår kund värderar trygg och god arbetsmiljö hög samtidigt som det är viktigt att du utvecklas i din IT -roll!  Sök redan idag!

Rollen

I denna roll kommer du att vara ansvarig för att ge användare förstklassigt tekniskt stöd och hjälp, samtidigt som du samarbetar med andra tekniska team för att förbättra servicedesk-processer. 

Du kommer vara det första kontaktpersonen för användarna och hjälpa till att lösa problem och hålla dem informerade genom hela processen. Om du brinner för att hjälpa andra och är redo att ta dina första steg inom IT-support, kan detta vara den perfekta rollen för dig!

Detta är en långsiktig tjänst med start sommar 2024. Vår kund har sitt kontor i Stockholm.

VEM ÄR DU?
  • Du är flytande i det danska och svenska språket 
  • Du har ett stort tekniskt intresse och/eller erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter 
  • Du har en god kommunikationsförmåga och har enkelt för att förklara tekniska saker till icke-tekniska personer

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt följande: 
Windows Server, Active Directory, Azure Active Directory, Microsoft 365, Intune/SCCM, Meraki, TeamViewer, SSO SAML, Remote Desktop Protocol, Freshservice.

PASSAR VI DIG?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa? Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

ANSÖKAN

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Marina Malesevic (marina.malesevic@wiseit.se). Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

 

Vi ser fram emot din ansökan !