Är du en person som vill nyttja din kreativa ådra och arbeta tätt ihop med fantastiska kollegor? Miljonlotteriet söker nu en engagerad Webmaster som vill ta ägandeskap över den digitala plattformen. Om du vill vara en del av ett dynamiskt team och ta dig an utmaningen som Webmaster, sök rollen idag. 

Din vardag:

Som Webmaster på Miljonlotteriet kommer du vara ansvarig för hantering och övervakning av Miljonlotteriets webbplats och applikation. Det kan handla om att uppdatera webbplatsens innehåll och lösa tekniska problem i plattformen. Det är en mångfacetterad roll och du kommer att samarbeta med kollegor från många olika avdelningar inom bolaget. Miljonlotteriet främjar en kreativ miljö och uppmanar till innovation och nytänkade, från processer och produkter. 

Du kommer även:

  •  Monitorera webbplatsens prestanda samt implementera och utvärdera nya funktioner
  • Implementera och övervaka SEO-strategier för att förvalta webbplatsens synlighet
  • Samarbeta med marknad och försäljningsteamen för att publicera och uppdatera relevant innehåll
  • Skapa och upprätthålla dokumentation för testningsprotokoll och procedurer

    Vem är du?

    Vi söker dig som är uppmärksam på detaljer, duktig på att hantera flera parallella projekt samt har en god kommunikationsförmåga. Vi tror även att du är en person som gillar att arbeta tillsammans med dina kollegor och har en prestigelös inställning. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift. 

    Vi söker dig som har:

    • Arbetslivserfarenhet av arbete i CMS
    • Arbetslivserfarenhet inom kvalitetssäkring och testning 
    • Kunskap om SEO och webbanalys

    Det är starkt meriterande om du har:

    • Erfarenhet av Sitecore
    • Kunskap eller erfarenhet av frontendutveckling
    • Teknisk eftergymnasial utbildning

    I denna rekrytering samarbetar vi med Wise IT för ytterligare frågor angående rollen vänligen kontakta rekryteringskonsult, Jacob Elmeljung på jacob.elmeljung@wiseit.se.

    Om Miljonlotteriet

    Miljonlotteriet är lotteriet som brinner för en roligare vardag. Det vet alla vinnare som vunnit i våra spel, dragningar och lottskrap. Men även alla som prenumererar på våra nyhetsbrev eller har laddat ned vår app. Vi är lotteriet som förgyller tillvaron för alla våra kunder hela tiden. Ett lotteri som gör skillnad i vardagen på flera olika sätt. Vi startade 1964 utifrån en dröm och önskan om att göra skillnad. Hela lotteriets överskott går till att motverka alkoholens och drogernas skadliga effekter i samhället. Läs gärna mer om oss här: www.miljonlotteriet.se