Vi är inne på en transformationsresa och står inför flera roliga och utmanande projekt. Nu söker vi dig som vill vara med oss och forma framtidens digitala landskap. Låter det intressant? Missa inte chansen – ansök till rollen som QA Manager på Mengio idag!

Menigo.PNG

 Din vardag:

I din roll som Quality Assurance Manager kommer du att bygga upp och leda utvecklingen och implementeringen av kvalitetssäkringsprocesser, krav och testprocedurer. Genom att kontinuerligt förbättra QA-processer och metoder kommer du att öka effektiviteten och noggrannheten i våra digitala tjänster. Din expertis kommer vara central i att etablera tydliga kvalitetsprocesser inom test och krav för att stödja våra system.

Du blir en del av Menigos Business Tech organisation och kommer rapportera till Head Of Execution & Architecture. Du kommer utgå från Menigos kontor vid Globen och delvist distansarbete är möjligt.

Vem är du?

Vi söker dig som är en flexibel och resultatinriktad problemlösare med förmågan att samarbeta effektivt med olika människor. Du har stark kommunikativ skicklighet och ledarerfarenheter som gör att du självständigt driver och strukturerar ditt arbete för att nå effektivitet och framgång.

Krav:

  • Relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet av arbete inom kvalitetssäkring eller relaterade områden inom IT
  • Erafenhet av att arbeta med komplexa IT-miljöer
  • Kunskap av branschstandarder och lagar
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har ASQ eller ISO certifiering samt om du har erfarenhet utav att utbilda samt vana av att arbeta i internationella miljöer.

Passar vi för dig?

Vi på Menigo tror att den goda måltiden har kraften att bygga broar mellan människor och skapa hälsa och tillväxt i samhället. För att göra det möjligt behöver vi medarbetare som arbetar tillsammans, har en bredd i erfarenheter, kunskap och bakgrund och delar vår passion för mat. Nu bygger vi för framtiden – och du kan bli en del av den!

Menigo ägs sedan 2016 av Sysco, som är en av världens ledande foodserviceaktörer och i din roll kommer du ha många kontaktytor mot våra globala kollegor i olika samarbetsprojekt för att driva och utveckla vår gemensamma verksamhet.

Ansökan & kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Menigo med Wise IT. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Anja Widell på anja.widell@wiseit.se.

Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!