Vill du vara en del av ett dynamiskt team och forma framtidens digitala arbetsmiljöer? Wise IT söker en erfaren Exchange Online/Microsoft 365 Specialist, ansök idag och ta steget mot en spännande roll

Exchange Online/Microsoft 365 Specialist till vår kund via Wise IT

Wise IT söker en erfaren Exchange Online/Microsoft 365 Specialist som vill vara vara med och forma framtidens digitala arbetsmiljöer. Som en del av vårt team kommer du att ha en central roll i att hantera Exchange, Office 365 och Azure Active Directory, med fokus på drift och säkerhet.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

– Drift av Exchange och ansvar för säkerhetsintegritet

– Kundkontakt och support

– Flexibilitet för distansarbete upp till 50%

Vi ser att du har:

Minst 5 års erfarenhet av arbete med Exchange Online och Office 365

– Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift

– Analytisk förmåga, initiativtagande och en lösningsorienterad inställning

– Förmåga att samarbeta både individuellt och i grupp

Om du vill vara en del av vårt dedikerade och professionella team och tror att du passar för rollen som Exchange Online/Microsoft 365 Specialist, skicka in din ansökan till oss på Wise IT idag!

(För detta uppdrag söker vi efter konsulter som vill ta anställning hos oss på Wise IT)

PASSAR VI DIG?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa? Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

ANSÖKAN

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Theodor Jagler (theodor.jagler@wiseit.se). Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.