IT-specialister som förändrar framtiden för dig och ditt företag

Tror du att alla sitter på outnyttjade superkrafter? Det gör vi! Vi är övertygade om att alla har sin egen superkraft och att med rätt samarbeten, på rätt ställe och med rätt förutsättningar uppstår magi.

Lediga tjänster

Vi vill vara ditt bollplank

I utmanande tider som dessa vill vi finnas där för dig som behöver säkra kompetensbehovet inom IT i din organisation. Vi förstår vikten av att snabbt kunna anpassa sig till rådande läge och bollar gärna tillsammans med dig. Boka en kostnadsfri onlinekonsultation med oss här.

Boka en onlinekonsultation

Vill du hjälpa människor och organisationer att nå drömmar?

Vi på Wise IT jobbar med den fantastiska uppgiften att förändra framtiden för människor och organisationer, Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, agera partner i karriären, inkludera fler i IT-branschen och för att rätt IT-kompetens ska bidra till att organisationer och individer utvecklas för att nå sina mål. Vill du göra allt det tillsammans med oss!

Karriär hos Wise IT

Kontakta oss

Insikter & kunskap

Insights

Rätt person till rätt IT-jobb

Vi är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom IT, främst inom kompetensområdena IT Support & Operations, Business IT och Software & Development. Vårt jobb är att hitta rätt person till rätt IT-jobb och vi utmanar gärna traditionell rekrytering om det finns det bättre sätt att göra saker på. En stor del i vårt arbete består av att skapa och utveckla relationer med IT-profiler över tid – långt innan det är aktuellt att se sig om efter nya utmaningar. Framgångsrik IT-rekrytering handlar nämligen om att förstå IT och vilka kompetenser och egenskaper som krävs för att säkra er framtida affär.

Eftersom vi utför över 500 rekryteringsprocesser och håller mer än 3 000 kandidat- och konsultintervjuer varje år, har vi byggt upp ett gediget nätverk med rätt kompetens som redan finns tillgänglig när vi startar din rekryteringsprocess.

Enligt LinkedIn tillsätts 70 procent av rekryteringarna med passiva kandidater och enligt andra undersökningar uppger 9 av 10 att de har sett ett jobb de har tänkt söka, men sedan inte sökt. Det vill vi ändra på genom att sänka trösklar och underlätta för kandidater att söka eller på annat sätt visa intresse för våra tjänster. Det är därför våra kandidater inte behöver något cv för att skicka en ansökan till oss. Istället börjar vi med att fokusera på det som är relevant för rollen och kvalitetssäkrar uppgifterna i nästa steg.

Läs mer 

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.