IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Advania – Wise IT

– som din partner för kompetenslösningar inom IT ser vi tillsammans till att du,
genom rätt kompetens på rätt plats, stärker er affär och blir en attraktiv arbetsgivare.

Vi är experter på
kompetenslösningar inom IT

Som din partner för kompetenslösningar inom IT ser vi tillsammans till att ni på Advania, genom rätt kompetens på rätt plats, stärker er affär och blir en attraktiv arbetsgivare. Något av det viktigaste när ni ska säkra er organisations framtida affär är att se till att ni har rätt kompetens på rätt plats. Genom att ta hjälp av våra experter inom kompetenslösningar kan vi hjälpa er se till att ni alltid har rätt person på rätt plats.

Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Som grund har vi stenkoll på IT och utifrån det skapar och utvecklar vi starka relationer med vassa IT-personer samtidigt som vi utmanar våra kunder att möta verksamhetens och omvärldens krav. När vi för samman människa och IT kan vi ta nästa steg och bygga framtidens IT-organisationer – tillsammans!

Vi hjälper dig gärna med konsultation och rådgivning kring kompetenslösningar inom IT. Varje organisation är unik, därför har vi specialister som kan hjälpa dig att se över just din organisations behov. Vi vägleder er för att hitta de kompetenslösningar som passar just er bäst, oavsett om ni har behov av rekrytering eller konsultlösningar. Tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg som passar era unika behov.

Välkommen till oss!

Behöver du hjälp av oss på Wise IT?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!


Med stor passion för matchning och IT - säkerställer vi rätt konsult för era behov.

Vi lyfter er organisation till nästa nivå med IT-konsulter som förstår tekniken och uppdraget. Våra konsulter står redo, med relevant erfarenhet för att möta era nuvarande utmaningar – oavsett om det gäller den dagliga verksamheten, en förändringsresa eller utveckling. Med stor passion för matchning och IT, säkerställer vi rätt konsult för era behov

Har du ett kritiskt behov inom IT? Någon som helst hade börjat igår? Kanske har en medarbetare slutat med kort varsel. Eller så finns behov av snabb hjälp för att kunna leverera i ett projekt. Inom ett fåtal dagar hjälper vi dig att komma i kontakt med en senior IT-specialist eller ledare inom IT. En person som kan komma in med kort varsel och är van vid att snabbt komma upp på banan och leverera.

HYRA IT-KONSULTER SKA VARA ENKELT

Att hitta rätt IT-kompetens kan ta lång tid, och att hålla uppe ett aktuellt och relevant nätverk är inte det lättaste. Vi hjälper dig att snabbt tillsätta och hyra en IT-konsult, för tidsperioden du önskar. Att ta hjälp av och hyra en IT-konsult behöver med andra ord inte vara så svårt. Med din kunskap om er verksamhet och vår erfarenhet av IT-konsulter, förenklar vi tillsammans en bransch som många anser är krånglig och oflexibel.

 

IT-rekrytering där passionerade specialister gör det svåra enkelt

Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb och vi är övertygade om att det krävs en expert för att hitta en specialist. Vi på Wise IT kan rekrytering inom IT och skapar anpassade lösningar som vägleder dig och ditt företag genom hela processen. Våra rekryteringsprocesser är skalbara vilket gör att vi kan hitta en lösning som passar dig oavsett om du behöver hjälp med hela processen eller bara vissa delar. Vi vill både förenkla och effektivisera för dig att hitta rätt individ till rätt team.

RÅDGIVANDE HELA VÄGEN IGENOM

Oavsett vilket behov ni har hittar vi tillsammans en rekryteringslösning som passar er. Vi agerar rådgivande och konsultativt hela vägen igenom. Med utgångspunkt i en genomarbetad och effektiv rekryteringsprocess säkerställer vi rätt förutsättningar och hög kvalitet.

Vår långa och nischade erfarenhet har gett oss värdefulla insikter om hur kandidatmarknaden ser ut, vad som är viktigt för IT-specialister och hur vi behöver anpassa processerna för att nå resultat genom rätt match för varje kund. Det delar vi gärna med oss av.

  • FAST PRIS
  • EXKLUSIVITET
  • FAKTURERING 30-40-30
  • GARANTI

Boosta din rekrytering med en intern Talent Acquisition Consultant eller Talent Sourcer

Att hitta och attrahera rätt personer inom IT kan vara både svårt och affärskritiskt för en verksamhet. Det kräver dessutom specialistkunskap inom IT-området, erfarenhet av vad som är viktiga drivkrafter för IT-specialister samt kunskap om digitala kanaler. Oavsett om ditt företag befinner sig i en stor expansionsfas, lider av tidsbrist eller helt enkelt behöver experthjälp kan det vara värdefullt att hyra in en IT-rekryterare.

Talent Acquisition Consultant eller Talent Sourcer som ger värde till din organisation

En professionell konsult med kunskap inom tech, sitter på plats som konsult hos er och arbetar för och i ert varumärke. Utifrån vad som är viktigt för er och vad ni erbjuder som arbetsgivare agerar hen rådgivande kring kravspecifikationer, searchmetoder, annonskanaler och processer.

En konsult från Wise IT har stor insikt i marknaden, ett brett kandidatnätverk och tillgång till både annonskanaler, system och metoder som effektiviserar rekryteringsprocessen. Konsulten är anställd av oss, men sitter på plats hos dig. Som en nära partner till ditt företag representerar konsulten ditt varumärke, lyfter fram det som är attraktivt hos er på talangmarknaden samt överför viktig kunskap till er. Vidare har hen kompetensen att arbetsleda hela rekryteringsprocesser.

Det här ingår i Talent Acquisition Consultant eller Talent Sourcer uppdrag

Rollen som konsult är bred och innefattar allt från att agera rådgivande till att arbeta med ren search och administration. Konsulten har kompetensen att driva hela rekryteringsprocesser, allt ifrån utformning av kompetensprofiler, search, djupintervjuer, referenstagning och eventuella tester. Samtidigt ligger det också i IT-rekryterarens uppdrag att arbeta med socialt nätverkande – till exempel genom att ha en aktiv närvaro i sociala medier och delta på arbetsmarknadsdagar. En viktig del i arbetet är även att ge kandidaterna kontinuerlig återkoppling under processen.

Kontakta oss

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.