IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Att jobba som IT-drifttekniker

Agit Atay

Agit är anställd konsult hos Wise IT och är just nu på uppdrag hos Stockholms läns landsting som IT-drifttekniker.

Vilka fördelar ser du med konsultrollen?

– Att träffa många nya människor. Man lär sig mycket nytt eftersom man ser och arbetar i nya miljöer. Miljöer och arbetskulturer skiljer sig mellan olika arbetsplatser och tack vare min roll som konsult så lär jag mig snabbt att anpassa mig och samla på mig erfarenhet och kompetens.

Vad är viktigt för dig som konsult när det blir aktuellt med nytt uppdrag?

– Det är viktigt att ta reda på vad kunden verkligen vill ha och kunna förstå det så det blir rätt matchning. Tidigare har jag varit på uppdrag där min kompetens inte riktigt kommit till sin rätt. Tack vare en bra dialog mellan Wise IT och kund så har detta smidigt gått att åtgärda. I slutändan är det ju matchningen som är viktig så att jag får utvecklas på rätt sätt och att kunden får den hjälp och insats som behövs.

Hur hittade du till Wise IT?

– Jag kände till Wise IT sedan tidigare och har aktivt sökt till Wise IT:s utannonserade tjänster.

Nämn något som är bra med Wise IT?

– Wise IT har ett enkelt och smidigt system för all administration. Det finns bra information och jag känner mig uppdaterad. Jag känner alltid att jag får stöttning av Wise IT i det som är viktigt för mig som konsult.

Lediga tjänster Registrera

Miljöer och arbetskulturer skiljer sig mellan olika arbetsplatser och tack vare min roll som konsult lär jag mig snabbt att anpassa mig och samla på mig erfarenhet och kompetens.

Var anställd konsult

Som konsult arbetar du ute på uppdrag hos kund, vilket innebär möten med människor - här har du chansen att pröva på arbetsuppgifter och knyta värdefulla kontakter inom din bransch.

Bli rekryterad till kund

I egenskap av pionjärer inom branschen har vi på Wise IT gedigen erfarenhet av rekrytering. Vi kombinerar vår kunskap med moderna metoder för att matcha dig med en arbetsgivare som vi tror är optimal för just dig.

Jobba som partnerkonsult

Föredrar du att utföra ditt arbete som egen företagare, och vill komma i kontakt med uppdragsgivare? Gå med i Wise IT:s nätverk och hitta nya utmanande uppdrag redan idag.

Vi står bakom dig hela vägen – i ditt nästa och nästa steg.

Nästa steg!

Se våra lediga tjänster eller registrera ditt intresse för framtida tjänster.

Lediga tjänster Registrera

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.