IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Att jobba som IT-drifttekniker

Agit Atay

Agit är anställd konsult hos Wise IT och är just nu på uppdrag hos Stockholms läns landsting som IT-drifttekniker.

Vilka fördelar ser du med konsultrollen?

– Att träffa många nya människor. Man lär sig mycket nytt eftersom man ser och arbetar i nya miljöer. Miljöer och arbetskulturer skiljer sig mellan olika arbetsplatser och tack vare min roll som konsult så lär jag mig snabbt att anpassa mig och samla på mig erfarenhet och kompetens.

Vad är viktigt för dig som konsult när det blir aktuellt med nytt uppdrag?

– Det är viktigt att ta reda på vad kunden verkligen vill ha och kunna förstå det så det blir rätt matchning. Tidigare har jag varit på uppdrag där min kompetens inte riktigt kommit till sin rätt. Tack vare en bra dialog mellan Wise IT och kund så har detta smidigt gått att åtgärda. I slutändan är det ju matchningen som är viktig så att jag får utvecklas på rätt sätt och att kunden får den hjälp och insats som behövs.

Hur hittade du till Wise IT?

– Jag kände till Wise IT sedan tidigare och har aktivt sökt till Wise IT:s utannonserade tjänster.

Nämn något som är bra med Wise IT?

– Wise IT har ett enkelt och smidigt system för all administration. Det finns bra information och jag känner mig uppdaterad. Jag känner alltid att jag får stöttning av Wise IT i det som är viktigt för mig som konsult.

Lediga tjänster Registrera

Miljöer och arbetskulturer skiljer sig mellan olika arbetsplatser och tack vare min roll som konsult lär jag mig snabbt att anpassa mig och samla på mig erfarenhet och kompetens.

Var anställd konsult

Som konsult arbetar du ute på uppdrag hos kund, vilket innebär möten med människor - här har du chansen att pröva på arbetsuppgifter och knyta värdefulla kontakter inom din bransch.

Bli rekryterad till kund

I egenskap av pionjärer inom branschen har vi på Wise IT gedigen erfarenhet av rekrytering. Vi kombinerar vår kunskap med moderna metoder för att matcha dig med en arbetsgivare som vi tror är optimal för just dig.

Jobba som partnerkonsult

Föredrar du att utföra ditt arbete som egen företagare, och vill komma i kontakt med uppdragsgivare? Gå med i Wise IT:s nätverk och hitta nya utmanande uppdrag redan idag.

Vi står bakom dig hela vägen – i ditt nästa och nästa steg.

”Som konsult får jag en unik inblick i olika kunders verksamhet och jag får lära sig mycket nytt hela tiden. Jag uppskattar att jag hos Wise IT kan påverka min utveckling och vad som skulle kunna bli mitt nästa steg.”

Wise IT – konsult, Wise IT

”Numera finns den klassiska IT-organisationen längre – IT har blivit för brett. För att ha alla kompetenser ett bolag behöver kan det krävas minst 100 anställda personer och det är varken möjligt eller effektivt. Istället är det en fördel för bolagen att kunna vara snabbrörliga och kunna hyra in den kompetens de behöver just då. Som konsult hos Wise IT får jag möjlighet att göra det jag är bra på och jag behöver inte oroa mig för förändringar i organisationen – Wise IT finns där bakom och jag har trygg en anställning.”

Wise IT – konsult, Wise IT

”Jag upplever att ni tror på mig och att ni verkligen försökt hitta ett uppdrag som är rätt för mig. Ni har tagit reda på ordentligt vad jag kan och lyssnat på vad jag drivs av.”

Wise IT – konsult, Wise IT

”Min konsultchef ser mig och följer upp och jag känner mig inte alls som en i mängden. Jag uppskattar att Wise IT har valt att satsa på mig. Konsultrollen är för mig en inkörsport och en möjlighet att framöver gå vidare till en projektledarroll.”

 

Wise IT – konsult, Wise IT

”Det är viktigt att ta reda på vad kunden verkligen vill, har för behov och att kunna förstå det, så att det blir rätt. Jag har själv varit på uppdrag där min kompetens inte alltid nyttjats fullt ut. Med en öppen dialog och kommunikation går detta alltid att lösa och jag känner att Wise IT förstår mina önskemål och behov.”

Wise IT – konsult, Wise IT

”Ni gör det enkelt för mig. Jag får möjlighet att utvecklas och prova nya roller. Det är en trygghet för mig med en fast anställning i grunden och att någon annan sköter mycket åt mig och stöttar mig i processen inför varje nytt uppdrag.”

Wise IT – konsult, Wise IT

”Jag träffade flera olika företag och fastnade för att Wise IT kunde erbjuda utbildningar och för den typen av uppdrag ni har. Därför fick jag ett anställningserbjudande redan innan det var klart vilket uppdrag som skulle bli aktuellt. Allt gick sedan väldigt snabbt och smidigt och jag trivs väldigt bra som anställd konsult.”

Wise IT – konsult, Wise IT

Så säkerställer du att IT-jobbet är rätt för dig

Här är frågorna du bör ställa dig själv och din blivande arbetsgivare innan du tackar ja till ditt nästa IT-jobb.

Nästa steg!

Se våra lediga tjänster eller registrera ditt intresse för framtida tjänster.

Lediga tjänster Registrera

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.