IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Möt Natalie Dalberg

Möt Natalie Dalberg - Talent Relations Specialist @Wise IT

Natalie växte upp i Borlänge och rörde sig därefter till Göteborg där hon läste en motsvarighet till personalvetarutbildningen med fokus på pedagogik, beteende- och samhällsvetenskap. Innan hon klev in i sin nuvarande roll på Wise IT hann hon arbeta som talent acquisition specialist på ett konsult- och utvecklingsföretag. Där fick hon rekrytera experter på agila arbetssätt, verksamhetsanalys, arkitektur och projektledning.  

För att trivas i rollen som talent relations specialist tror Natalie att man ska vara kontaktsökande och nyfiken som person då tjänsten till stor del handlar om att skapa nya relationer. Det är därför också en fördel om man har en god personkännedom, är lösningsorienterad och strukturerad. För att trivas på Wise IT är det även en klar fördel om man har ett intresse för IT-branschen och vill dyka ner djupare vad alla olika tjänster faktiskt innebär.  

3 snabba med Natalie 

Vad är din superkraft?  

Jag skulle säga min lyhördhet och kvalitetsmedvetenhet kring att alltid leverera innovativa, hållbara och långsiktiga kandidatupplevelser. 

Varför ville du jobba på Wise IT? 

Det jag värdesätter mest med Wise IT som arbetsgivare är att det finns en så härlig gemenskap, kultur och värderingar som ligger i linje med mina egna. För mig hade även bolagets karriärsanda en stor påverkan på mitt val. Här finns det goda utvecklingsmöjligheter och vill man så finns det stort utrymme att vara med och påverka med sin fulla potential och kraft.  

Hur kan en vanlig dag se ut för dig? 

En vanlig dag på jobbet träffar jag både kandidater och organisationer för att hjälpa dem ta sitt nästa steg framåt. Det innebär att jag är på kundmöten, tar kravprofiler och lär känna kundens team och företagskultur. En stor del av mina dagar spenderar jag också med att ta kontakt med potentiella kandidater, ha telefonavstämningar och intervjuer. Det är alltid lika spännande att ta reda på en persons styrkor, motivationsfaktorer och mål för att matcha dem mot rätt uppdrag. Måste nog säga att det absolut roligaste i min tjänst är att jag får träffa så många olika kandidater och hjälpa dem accelerera i sin karriär! 

Lediga jobb

Hittar du inget ledigt jobb som passar? Connecta med oss för att visa intresse för interna jobbmöjligheter!

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.