Hej Johan! Hur ser en vanlig dag ut för dig som Consultant Manager på Wise IT?

”Det är en väldigt svår fråga att svara på för ingen dag är den andra dagen lik. Men dagen börjar ofta med en kopp kaffe. Efter det finns det goda möjligheter för att ta sig an dagens arbetsuppgifter. För att konkretisera arbetsuppgifterna handlar det alltid om mötet med människan, antingen i form av människan bakom kunden, människan i kandidatmötet eller människan i våra fantastiska konsulter. Utöver det så arbetar vi med hela säljprocessen och alla delar i HR-hjulet, från första kontakt tills den dagen vi bestämmer oss för att gå skilda vägar.”

Vad spännande! Vad är det bästa med att jobba som konsultchef på Wise IT?

”Det är en lättare fråga. Oj vilka härliga kollegor vi har inom hela Wise-familjen. Jag tycker också att det är väldigt häftigt att följa våra konsulters utveckling och vilken lyx vi har som får träffa så många spännande kunder som ligger i framkant inom tech.”

Vad skulle du säga är den största utmaningen i din roll?

”Det är en het marknad och våra kandidater har många uppdrag att välja på. Samtidigt gör det att vår roll är viktigare än någonsin för att hjälpa våra kandidater i djungeln av alla uppdrag.”

Berätta om något du är stolt över?

”Jag är stolt över mycket som vi gör i vårt arbete. Men att lyckas matcha den perfekta kandidaten mot det perfekta uppdraget är svårslaget.”

Wise IT söker just nu fler konsultchefer, vad skulle du säga till någon som funderar på att söka rollen som konsultchef på Wise IT?

”Ta chansen! Trivs du i en snabb och föränderlig miljö kommer du trivas som fisken i vattnet. Samtidigt får du möjlighet att hjälpa människor att hitta sitt drömjobb.”