Johanna Eed - IT-projektledare hos @Wise IT

Johanna Eed Wise IT

Var öppen, våga och lita på din magkänsla! Det är ledorden som Johanna Eed har tagit med sig från tiden som konsult. Idag jobbar hon som IT-projektledare på Axel Johnsson International och trivs som fisken i vattnet.

”Det bästa med mitt jobb är att jag gör samma sak varje dag – men att det ändå alltid är nytt!”

En vanlig dag börjar Johanna morgonen med att läsa mejl och se över kommande leveranser. Hon driver fem till tio projekt åt gången och följer upp hur arbetet fortskrider. Mycket tid går åt att planera och koppla samman nyckelpersoner. Hon sitter även redo att rycka in om saker inte går som planerat, till exempel när ett bolag går live med en Office 365 integrering.

Johanna är i grund och botten examinerad från KTH och arbetade flera år på McDonalds IT-avdelning innan hon sökte sig till konsultlivet för en mer varierad vardag. Att jobba som konsult innebar för henne det bästa av två världar – att ha en trygghet samtidigt som hon fick se nya miljöer och träffa nya människor.

Hon hade varit i kontakt med Wise IT flera år innan hon ville bli konsult och behöll kontakten inför framtiden. Att det blev Wise IT var för att det var viktigt att inte enbart kvalifikationerna på CV:T stod i fokus för henne.

”Jag ville att uppdraget även skulle funka med mig som person vilket Wise IT omfamnade redan vid första intervjun”

Generellt sett anser hon att det har varit smidigt att jobba via Wise IT. Hon får stöd när hon behöver och blir hon sugen på ett nytt uppdrag så hör hon bara av sig till sin närmsta chef.