IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Att jobba som IT-tekniker

Rickard Westerberg

Rickard har ett uppdrag som IT-tekniker på Bring. Till stor del jobbar han som Windowstekniker. Han ansvarar för det geografiska området Sverige norr om Jönköping samt Finland. Han arbetar även remote och som onsite-tekniker med Brings övriga geografiska områden. Vardagen består till stor del av att rycka ut och lösa situationer när teknik och IT inte fungerar.

I sin roll är Rickard med i ett IT-projekt där han ska identifiera och inventera var bolaget har servrar och hur allt är sammankopplat. I det ingår att dokumentera och ta fram olika förslag. Målet är att bygga en gemensam infrastruktur.

Vad är det roligaste i uppdraget du har nu?

Det är att planera för lösningar och sköta allt kring implementeringen, från att ha kontakt med underleverantörer, ta in offerter, bestämma hur allt ska sättas upp och också åka ut och göra det.

Hur kom du i kontakt med Wise IT?

– Via en speed date-intervju. Jag träffade flera olika företag och fastnade för att ni kunde erbjuda utbildningar och för den typen av uppdrag ni har. Wise IT trodde på mig och kände att jag var rätt person för konsultrollen. Därför fick jag ett anställningserbjudande redan innan det var klart vilket uppdrag som skulle bli aktuellt. Det gick sedan väldigt snabbt och smidigt.

Lediga tjänster Registrera

Jag träffade flera olika företag och fastnade för att ni kunde erbjuda utbildningar och för den typen av uppdrag ni har. Wise IT trodde på mig och kände att jag var rätt person för konsultrollen. Därför fick jag ett anställningserbjudande redan innan det var klart vilket uppdrag som skulle bli aktuellt. Det gick sedan väldigt snabbt och smidigt.

Var anställd konsult

Som konsult arbetar du ute på uppdrag hos kund, vilket innebär möten med människor - här har du chansen att pröva på arbetsuppgifter och knyta värdefulla kontakter inom din bransch.

Bli rekryterad till kund

I egenskap av pionjärer inom branschen har vi på Wise IT gedigen erfarenhet av rekrytering. Vi kombinerar vår kunskap med moderna metoder för att matcha dig med en arbetsgivare som vi tror är optimal för just dig.

Jobba som partnerkonsult

Föredrar du att utföra ditt arbete som egen företagare, och vill komma i kontakt med uppdragsgivare? Gå med i Wise IT:s nätverk och hitta nya utmanande uppdrag redan idag.

Vi står bakom dig hela vägen – i ditt nästa och nästa steg.

Så tycker konsulterna

,

,

,

,

,

Nästa steg!

Se våra lediga tjänster eller registrera ditt intresse för framtida tjänster.

Lediga tjänster Registrera

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.