IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Att jobba som IT-tekniker

Istvan Noszka

Istvan är ute på sitt fjärde uppdrag som IT-konsult hos Wise IT, som onsitetekniker hos SL, Stockholms lokaltrafik. Hans vardag består av att åka ut och lösa problem som IT-helpdesk inte kan lösa. Han arbetar också i olika projekt, t.ex. ett stort systembyte där han installerar och testar nya IT-system på plats.

Hur kom du i kontakt med Wise IT?

– Det började med att jag såg en annons och sökte. Det uppdraget blev inte aktuellt men vi höll kontakten. Jag blev ganska snart efter första kontakten aktuell för ett annat uppdrag och fick frågan om jag med mycket kort varsel (morgonen efter) kunde åka på en intervju. Jag åkte och redan när jag var på väg hem från intervjun blev jag uppringd och fick frågan om jag ville börja. Det gick riktigt snabbt!

Vad lockar dig med konsultrollen?

– Numera finns inte den klassiska IT-organisationen längre – IT har blivit för brett. För att ha alla kompetenser ett bolag behöver kan det krävas minst 100 anställda personer och det är varken möjligt eller effektivt. Istället är det en fördel för bolagen att kunna vara snabbrörliga och kunna hyra in den kompetens de behöver just då. Som konsult får jag möjlighet att göra det jag är bra på och jag behöver inte oroa mig för förändringar i organisationen – ni finns där bakom och jag har trygg en anställning. Jag har totalt under min tid om konsult hos Wise IT haft en väldigt hög kvalitet på konsultuppdrag.

Lediga tjänster Registrera

Som konsult får jag möjlighet att göra det jag är bra på och jag behöver inte oroa mig för förändringar i organisationen – Wise IT finns där bakom och jag har en trygg anställning som passar mig.

Var anställd konsult

Som konsult arbetar du ute på uppdrag hos kund, vilket innebär möten med människor - här har du chansen att pröva på arbetsuppgifter och knyta värdefulla kontakter inom din bransch.

Bli rekryterad till kund

I egenskap av pionjärer inom branschen har vi på Wise IT gedigen erfarenhet av rekrytering. Vi kombinerar vår kunskap med moderna metoder för att matcha dig med en arbetsgivare som vi tror är optimal för just dig.

Jobba som partnerkonsult

Föredrar du att utföra ditt arbete som egen företagare, och vill komma i kontakt med uppdragsgivare? Gå med i Wise IT:s nätverk och hitta nya utmanande uppdrag redan idag.

Vi står bakom dig hela vägen – i ditt nästa och nästa steg.

Så tycker konsulterna

”Det är viktigt att ta reda på vad kunden verkligen vill, har för behov och att kunna förstå det, så att det blir rätt. Jag har själv varit på uppdrag där min kompetens inte alltid nyttjats fullt ut. Med en öppen dialog och kommunikation går detta alltid att lösa och jag känner att Wise IT förstår mina önskemål och behov.”

Wise IT – konsult, Wise IT

”Jag upplever att ni tror på mig och att ni verkligen försökt hitta ett uppdrag som är rätt för mig. Ni har tagit reda på ordentligt vad jag kan och lyssnat på vad jag drivs av.”

Wise IT – konsult, Wise IT

”Ni gör det enkelt för mig. Jag får möjlighet att utvecklas och prova nya roller. Det är en trygghet för mig med en fast anställning i grunden och att någon annan sköter mycket åt mig och stöttar mig i processen inför varje nytt uppdrag.”

Wise IT – konsult, Wise IT

”Min konsultchef ser mig och följer upp och jag känner mig inte alls som en i mängden. Jag uppskattar att Wise IT har valt att satsa på mig. Konsultrollen är för mig en inkörsport och en möjlighet att framöver gå vidare till en projektledarroll.”

 

Wise IT – konsult, Wise IT

”Jag träffade flera olika företag och fastnade för att Wise IT kunde erbjuda utbildningar och för den typen av uppdrag ni har. Därför fick jag ett anställningserbjudande redan innan det var klart vilket uppdrag som skulle bli aktuellt. Allt gick sedan väldigt snabbt och smidigt och jag trivs väldigt bra som anställd konsult.”

Wise IT – konsult, Wise IT

Så säkerställer du att IT-jobbet är rätt för dig

Här är frågorna du bör ställa dig själv och din blivande arbetsgivare innan du tackar ja till ditt nästa IT-jobb.

Nästa steg!

Se våra lediga tjänster eller registrera ditt intresse för framtida tjänster.

Lediga tjänster Registrera

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.