IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Att jobba som IT-konsult

Tara Razzaghi

Tara jobbar som IT-konsult hos Amadeus, ett globalt företag som tar fram avancerade tekniska lösningar för resebranschen. Det är Taras tredje uppdrag som anställd konsult hos Wise IT. Hennes nuvarande roll inkluderar IT-support och ett ansvar för att strukturera, fördela och följa upp supportärenden.

Vad är det roligaste med uppdraget du har just nu?

– Det är att ha mycket ansvar och att jag har möjlighet att vara mer innovativ än i de roller jag haft tidigare.

Vad gillar du med konsultrollen?

– Att kunna prova på olika jobb och arbetsuppgifter och att det ger mig möjlighet att utvecklas. Dessutom får jag möjlighet att träffa nya människor! Det är det som gör det roligt att vara konsult.

Vad uppskattar du hos Wise IT?

– Ni gör det enkelt för mig. Jag får möjlighet att utvecklas och prova nya roller. Troligen utvecklas jag snabbare än om jag hade jobbat väldigt länge på samma företag. Det är en trygghet för mig med en fast anställning i grunden och att någon annan sköter mycket åt mig och stöttar mig i processen inför varje nytt uppdrag.

Lediga tjänster Registrera

Wise IT gör det enkelt för mig. Jag får möjlighet att utvecklas och prova nya roller. Det är en trygghet för mig med en fast anställning i grunden och att min konsultchef stöttar mig i processen inför varje nytt uppdrag.

Var anställd konsult

Som konsult arbetar du ute på uppdrag hos kund, vilket innebär möten med människor - här har du chansen att pröva på arbetsuppgifter och knyta värdefulla kontakter inom din bransch.

Bli rekryterad till kund

I egenskap av pionjärer inom branschen har vi på Wise IT gedigen erfarenhet av rekrytering. Vi kombinerar vår kunskap med moderna metoder för att matcha dig med en arbetsgivare som vi tror är optimal för just dig.

Jobba som partnerkonsult

Föredrar du att utföra ditt arbete som egen företagare, och vill komma i kontakt med uppdragsgivare? Gå med i Wise IT:s nätverk och hitta nya utmanande uppdrag redan idag.

Vi står bakom dig hela vägen – i ditt nästa och nästa steg.

Så tycker konsulterna

,

,

,

Nästa steg!

Se våra lediga tjänster eller registrera ditt intresse för framtida tjänster.

Lediga tjänster Registrera

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.