Till kund söker vi en Configuration Management Architect (CMA) för att säkerställa konfigurationshanteringsstrategier i vår SW Factory söker vi en erfaren och drivande CMA som vill göra en påverkan. I rollen kommer du att arbeta strategiskt konfigurationsidentifiering, ändringshantering, konfigurationsstatusrapportering, konfigurationsverifieringsgranskning och CM-revision.

Du kommer att arbeta med och ha stor påverkan på processer, projekt, baslinjer, byggen, specifikationer, rapporter, tester, kvalitet, versioner, förändringar, verktyg, skript, utgåvor osv. Allt som behövs för att få en bra implementering av konfigurationshantering och för att ha en fungerande Software Factory på R&D. Du kommer att stödja och coacha utvecklingsteamen över hela R&D.

  • Stödja Software Factory i våra CI/CD-projekt med kunskap inom konfigurationshantering.
  • Driva projekt där konfigurationshantering används för att uppfylla lagkrav och kvalitetskrav.
  • Samarbeta med strategiska projekt inom R&D för att säkerställa att konfigurationshantering inkluderas.
  • Skapa processer och standarder för att stödja konfigurationshantering vid Software Factory eller som en del av konfigurationshanteringsnätverket på R&D.
  • Bygga starka relationer inom utvecklarcommunityt.
  • Delta i det dagliga arbetet vid Software Factory med cripts, branching, source code, builds, baselines, dokumentation etc
  • Hjälpa till att fånga upp krav, trender osv. från utvecklingsteamen.
  • Mentorera organisationen om konfigurationshantering, policys och procedurer.

Om Wise IT

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Timmy Konneus på timmy.konneus@wiseit.se eller Erik Stavebring på erik.stavebring@wiseit.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl utan de sker enbart via den här annonsen.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Varmt välkommen med din ansökan!