Vill du uppleva den mest underhållande fasen i din karriär och samarbeta med andra experter inom IT-rekrytering? Här ges du möjligheten att växa inom en nischad bransch samtidigt som din entreprenörsanda får fullt utlopp. Om du trivs med att arbeta agilt och brinner för ständig självutveckling, då kan du vara den erfarna rekryteringskonsult vi letar efter till vårt rekryteringsteam i Stockholm!

Din vardag 

Du spelar en nyckelroll i vårt Tech-rekryteringsteam, där din passion för att bygga starka relationer och etablera långsiktiga samarbeten med kunder och kandidater verkligen kommer till sin rätt. Som rekryteringskonsult är du självgående och ansvarar för hela rekryteringsprocessen – från försäljning initierande kundmöten och kravprofilsanalys till sökande, djupintervjuer, tester och efterföljande uppföljning.

Din expertis sträcker sig över hela IT-landskapet, och du trivs i en miljö där du samarbetar nära med andra affärsområden för att stödja dina kollegor och säkerställa framgångsrika leveranser. Som en värdefull del av vårt team är du det kugghjul som gör att vår Tech-rekryteringsteam fungerar sömlöst och effektivt.

Vem är du?

Vi letar efter dig – en strategisk och affärsfokuserad individ som förstår värdet av att skapa nya och långsiktiga relationer med både kunder och kandidater. Din erfarenhet inom IT och rekrytering, både verksamhetsnära IT-roller samt kodnära roller, är en stor tillgång. I vår miljö är aktivt arbete med kundrelationer centralt, och du kommer även att ha en framträdande roll i att driva försäljningsarbetet framåt. Vi ser att du har erfarenhet av kundbearbetning och avtalshantering sedan tidigare.

I denna roll kommer du att ta ansvar och driva projekt inom försäljning, kandidatinteraktion eller marknad. Vi uppmuntrar nytänkande och innovation, där du får utrymme att tänka annorlunda och testa nya idéer.

Om du värdesätter socialt utbyte, nätverkande och kontinuerlig kompetensutveckling, kommer du trivas hos oss!

På Wise IT tror vi på att vara nära våra kunder och alltid ligga steget före i leveransen. Om du delar den synen, ser vi fram emot att välkomna dig till vårt team! 

Hur du ansöker 

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Kristin Mörth (kristin.morth@wiseit.se) Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Passar vi dig?

Wise IT är en energifylld arbetsplats med härliga kollegor, ett öppet klimat och stora möjligheter till utveckling! Vi tror att människor presterar bäst då man får göra det man är riktigt bra på och vi lägger stor vikt vid vår företagskultur som grundas i våra värderingar passion, samarbete, ansvar och mod som vi tillsammans tagit fram. Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi faktiskt lever våra värderingar varje dag – både i de små sakerna som att hylla en kollega som gjort en bra affär till de större besluten som att våga ge sig in på en ny marknad eller att utmana branschen genom att tänka annorlunda.

Vi tycker det är viktigt att man mår bra och har kul på jobbet; därför är hållbarhet och hälsa saker vi värdesätter högt. Vi erbjuder så klart friskvårdsbidrag och har även ett flertal initiativ kopplat till CSR såsom samarbeten med Mentor, Röda Korset och gymnasieskolor för att nämna några.