Wise IT Konsult står inför en spännande expansionsresa i syfte att stärka upp vår konsultverksamhet med utvecklare inom .NET/ C#/ Azure.

Hos oss kommer du att arbeta med spännande projekt tillsammans med våra kunder och samtidigt ha en viktig roll i att vara med i uppbyggandet av utvecklingsteamet internt hos oss.

Vi vågar påstå att vi då vi ingår i en av Sveriges ledande HR- koncerner samtidigt som vi har lång erfarenhet av kompetensförsörjning inom IT, gör oss till landets mest attraktiva konsultbolag inom IT. Vi tror på lyhördhet och det nära ledarskapet i ett arbetsklimat som präglas av tillit och lärande. Hos oss finns de rätta organisatoriska förutsättningarna för att skapa team som ges frihet att utvecklas med hjälp av de stödresurser som krävs. Som konsult hos oss har du alltid en närvarande konsultchef som tillsammans med dig säkerställer att du får växa inom din profession i ett nära samarbete med dina kollegor i teamet.

Vem är du?

  Vi söker nu dig som motiveras av en tjänst där du får en nyckelroll i utvecklingen av kundföretagets Microsoft-baserade miljö. Du kommer att arbeta med nyutveckling, förvaltning och vidareutveckling av kundens applikationer och system med fokus på .NET, Azure och C#. Inte sällan deltar du i arkitektur- och designbeslut i kundens tvärfunktionella team och arbetar nära verksamheten för att snabbt förstå deras arbetsmiljö, flöden och systembehov.

  Du uppskattar att arbeta i hela utvecklingsprocessen, från idé till färdig lösning. Du är van vid att använda moderna tekniker och plattformar för att skapa effektiva gränssnitt och har en djupgående förståelse för mjukvaruutvecklingslivscykel. För att passa för rollen bör du ha minst ett par års erfarenhet av C#-programmering och .NET-ramverket.

  Du bör vidare ha erfarenhet/kunskap av några av nedanstående punkter:

  • Erfarenhet av moderna tekniker som .NET Core och .NET 5+.
  • Användning av molntjänster som Azure eller AWS för att utveckla och driftsätta applikationer.
  • Implementering av mikrotjänsterarkitektur och användning av Docker och Kubernetes.
  • Databashanteringssystem som SQL Server eller NoSQL-databaser.
  • Utveckling av RESTful API med ASP.NET Web API.
  • Kunskap om klienttekniker som Angular, React eller Blazor.
  • Versionshantering med Git och användning av verktyg som GitLab eller GitHub.
  • Erfarenhet av agila metoder som Scrum eller Kanban.

  Sannolikt har du en relevant högskole-/universitetsutbildning inom IT/Systemvetenskap.

  Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa för rollen tror vi att du är en lyhörd, analytisk och kommunikativ person. Du trivs i ett arbete som ställer krav på problemlösning och initiativtagande.

  Om Wise IT

  Wise IT är experter på kompetenslösningar inom IT. I en snabbföränderlig värld och med teknikdriven utveckling arbetar vi med att säkra konkurrenskraftig IT-kompetens. Det gör vi genom att erbjuda våra medarbetare utmanande uppdrag hos intressanta uppdragsgivare, där vi alltid ser till varje medarbetares fulla potential. Människan har en självklar plats i en framtida teknikutveckling, och genom att inkludera fler i IT-branschen och skapa en mer jämställd rekrytering utmanar vi en traditionell bransch och förändrar framtiden för företag och individer. Wise IT är en energifylld arbetsplats med härliga kollegor, ett öppet klimat och stora möjligheter till utveckling! Vi tror att människor presterar bäst då man får göra det man är riktigt bra på och vi lägger stor vikt vid vår företagskultur som grundas i våra värderingar passion, samarbete, ansvar och mod som vi tillsammans tagit fram.

  Vi tycker det är viktigt att man mår bra och har kul på jobbet; därför är hållbarhet och hälsa saker vi värdesätter högt. Vi erbjuder så klart friskvårdsbidrag och har även ett flertal initiativ kopplat till CSR såsom samarbeten med Mentor, Röda Korset och gymnasieskolor för att nämna några.

  Wise IT är en del av Wise Group som är noterade på Nasdaq OMX SmallCap sedan 2015.