Har du en passion för cybersäkerhet och vill vara en del av ett företag som ligger i framkant inom IT-infrastruktur och säkerhet? Är du redo att ta din karriär till nästa nivå och bidra till att forma framtidens säkerhetslösningar? Då ska du söka rollen som Cyber Security Architect hos Conscia!

Din Vardag

Som Cyber Security Architect på Conscia kommer du tillhöra presales teamet som består utav 8 specialister och arkitekter. Ni agerar som ett stöd för säljarna hos Conscia med expertkompetens inom era specifika områden.

Cybersäkerhetsområdet har aldrig varit så aktuellt som nu och Consicia satsar hårt på att flytta fram sin position på marknaden och bredda sitt erbjudande för att möta kundernas behov. I rollen som Cyber Security Architect kommer du att vara en nyckelspelare i strävan att stärka detta erbjudande inom cybersäkerhet.

Du kommer att arbeta tätt med säljare och kunder, bygga och definiera tjänster samt fungera som en trovärdig rådgivare inom cybersäkerhet. Du kommer fungera som ett stöd genom hela säljprocessen och hjälpa kunderna med nulägesanalys samt föreslå åtgärder.

I din roll kommer du även vara en naturlig kontaktpunkt för Conscias prisbelönta SOC lokaliserad i Slovenien som bland annat har en kraftfull Managed Detection & Response tjänst.

Exempel på arbetsuppgifter.

  • Evangelist och tankeledarskap inom cybersäkerhet genom att delta i och leda workshops, utbildningar, föreläsningar och webinarier.
  • Tekniskt och affärsmässigt stöd genom hela säljcykeln
  • Utveckling utav nya lösningar, tjänster och förmågor inom cybersäkerhet
  • Presale för SOC och managerade lösningar inom cybersäkerhet

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Cyber Security Architect tror vi att du minst 5 års erfarenhet av arbete med cybersäkerhet och har ett starkt intresse utav området. Du drivs att hjälpa kunder och bygga långsiktiga relationer. Vidare har du meriterande certifikat inom området (CISSP eller motsvarade) samt att du talar och skriver svenska/engelska flytande.

Som person är du trygg in din roll och van vid att agera rådgivare. Du trivs i en miljö där man delar med sig av sin kunskap. Vidare har du ett starkt självledarskap och tar ett stort ansvar i din roll.

Bakgrunds-och referenskontroll kommer att vara en del av processen.

Kontakt

Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Gustaf Linder, gustaf.linder@wiseit.se. Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Passar vi dig?

Conscia är en ledande europeisk systemintegratör med inriktning på säker IT-infrastruktur. Conscia är ett bolag som fokuserar starkt på kompetens och vi vill vara det naturliga valet när kunder vill ha en expert leverans. Conscia är en grupp som idag finns i Sverige, Norge, Danmark, England, Nederländerna, Tyskland och Slovenien. Conscia som koncern har sitthuvudkontor i Köpenhamn.

Våra tjänster består idag av både lokalt producerade och internationella gemensamma tjänster inom Conscia-gruppen. Inom cybersäkerhetsområdet arbetar Conscia-gruppen även med bland annat lösningar från Cisco, Splunk, PaloAlto, Microsoft, Logpoint, VMware mfl.

Vi är idag ca 115 anställda och är nu på jakt efter ytterligare en medarbetare som vill vara med i vår starka utveckling framåt. Vi på Conscia är snabbrörliga medfamiljekänsla och högt i tak, där alla medarbetare bidrar mycket aktivt i vårutveckling.

Det svenska huvudkontoret huserar i mycket fräscha lokaler i DN-huset på Kungsholmen i Stockholm. Vi har även kontor i Borlänge, Göteborg, Malmö och Västerås.