IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

IT-Konsulter i Sundsvall

Vi förstår vikten av teknisk kompetens i dagens digitala värld, och vi finns här för att erbjuda din organisation våra […]

Vi förstår vikten av teknisk kompetens i dagens digitala värld, och vi finns här för att erbjuda din organisation våra ledande tjänster för IT-konsulter i Sundsvall. Vår roll är att hjälpa er hitta den IT-kompetens som just ni har behov av, oavsett om det gäller den dagliga verksamheten,
en förändringsresa eller utveckling. Tillsammans med er hittar våra specialister den bästa lösningen för just din organisation. Vi har lång erfarenhet av att agera partner både för dig som behöver förstärkning på din IT-avdelning samt för dig som är IT-konsult och vill hitta spännande och utvecklande uppdrag.

Hyr eller anlita en IT-konsult i Sundsvall

Vår målsättning är att tillsammans med våra konsulter vara en pålitlig partner för din organisation när ni är i behov av IT konsulter i Sundsvall. Genom att erbjuda möjligheten att skräddarsy våra tjänster kan vi möta dina unika behov. Oavsett om du behöver tillfällig rådgivning, teknisk support, skräddarsydda programvarulösningar eller en pålitlig partner för IT-rekrytering, har vi kompetensen och erfarenheten att göra det möjligt. Vårt mål är att hjälpa dig att nå framgång och förvandla teknik till konkurrenskraft. Vi arbetar alltid för att möta dina behov med snabba processer och hög matchningskvalitet.

Specialiserade IT-Konsulter

Vi är medvetna om att varje uppdrag inom IT och Tech kräver specifik kompetens. Vårt team av IT-konsulter är noga utvalda och specialiserade inom en mängd olika områden, bland annat inom nätverk, molntjänster, mjukvaruutveckling, IT-säkerhet, ledarskap och projektledning. Oavsett vilken teknisk utmaning du står inför, hjälper vi dig att hitta den rätta experten för att ni ska ta er framåt.

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Behöver du hjälp av en IT-konsult? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!


Våra områden där vi hjälper till med IT-konsulter

Vårt uppdrag är att förse företag med den tekniska expertis de behöver. Våra IT-konsulter trivs i en mängd olika roller, inklusive:

Verksamhetsnära IT:  Specialister inom Verksamhetsnära IT, så som projektledning, agil ledning och utveckling, QA/krav, affärs- och verksamhetsarkitektur, IT-transformation och förändringsledning. Vi hjälper IT-avdelningar att hitta specialister som förstår verksamheten men också att skapa fler agila team, där IT blir en del av övriga verksamhetsområden på bolaget.

Ledare och chefer inom IT: Wise IT hittar ledare och chefer med teknisk bakgrund. Med stor förståelse för er strategiska riktning, ser vi till att din organisation får det ledarskap ni behöver för att ta er an morgondagens tekniska utmaningar. Oavsett om det gäller en interimslösning, tidsbegränsat uppdrag eller om ni vill rekrytera!

IT-support och infrastruktur: Vi erbjuder snabba och enkla konsultlösningar inom support, drift och nätverk, både på kort och lång sikt. Med fokus, inte bara på tekniken, utan också på individers sociala förmåga stärker vi er affär.

Utveckling: hjälper dig att hitta rätt specialist inom backend och frontend, DW/BI, mjukvaruarkitekter och agila systemutvecklinsgsteam. Nyckeln till att lyckas med en rekrytering eller en konsulttillsättning inom utveckling ligger i specialistkunskap, snabbhet och erfarenhet av vad som verkligen fungerar. Den kunskapen har vi!

IT-säkerhet: Våra IT-konsulter specialiserade inom IT-säkerhet hjälper er att säkerställa att verksamheten är skyddad mot hot och säkerhetsrisker.

Projektledning: Vi hjälper dig att effektivt planera och genomföra teknikprojekt. Inom den dynamiska världen av IT och teknik är projektledning avgörande för att driva framgångsrika initiativ och leverera komplexa projekt i tid och inom budget. En kunnig IT-projektledare är en nyckelperson som kan hantera projekt, koordinera resurser och säkerställa att er organisation når sina tekniska mål.

Våra IT-Konsulter kan vara snabbt på plats

I IT-världen vet vi att tid är avgörande. Oavsett om du behöver akut teknisk support eller en snabb tillsättning av en IT-konsult, är vi här för dig. Vi har byggt upp ett omfattande nätverk av kompetenta IT-specialister som är redo att agera snabbt.

Vår process

Vår process är konstruerad för att göra matchningen med rätt IT-konsult smidig och effektiv. Den inkluderar följande steg:

Behovsanalys: Vi inleder samarbetet med en grundlig analys av dina unika behov och krav.

Urval: Vi utnyttjar vår omfattande databas och nätverk för att identifiera de mest lämpliga IT-konsulterna.

Matchning: Vi matchar dig med de mest kvalificerade kandidaterna som passar dina specifika projekt eller uppdrag.

Uppdragsuppföljning: Vår relation fortsätter även efter matchningen, och vi säkerställer att ditt projekt fortskrider smidigt och att du är nöjd med våra tjänster.

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.