IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Hyra och rekrytera teknisk projektledare

IT-projektledare för olika behov

Behovet av att hyra en teknisk projektledare kan finnas i många olika situationer. Kanske handlar det om ett helt nytt projekt, kanske har ett pågående projekt havererat, kanske står ni inför en stor outsourcingaffär?

IT-projektledare skapar förutsättningar för att projektet ska utföras med rätt kvalitet, inom givna tids- och kostnadsramar. Projektledaren samarbetar ofta med systemarkitekter, verksamhetsarkitekter, IT-designers, systemutvecklare med flera.

Fråga oss!

  • Förstudie
  • Kravanalyser
  • Testningar
  • Införande
  • Arbetsledning

Vi identifierar de avgörande kompetenserna

I vissa fall behöver projektledaren ha en djup egen teknisk kompetens och förståelse inom ett relevant område och i vissa fall är det viktigare att kunna leda ett team, driva på och samordna. Vi hjälper dig att identifiera de avgörande kompetenserna för uppdraget.

Mjuka värden som framgångsfaktorer

Inom Wise Group kan vi personbedömning och vad som krävs för olika typer av ledarroller. För att säkerställa de mjuka värden som krävs för projektledarrollen utför vi grundliga intervjuer, ambitiösa referenstagningar och vid behov även relevanta tester.

Nätverk av likasinnade konsulter

Våra konsulter har hos oss ett nätverk av konsulter med samma roll. Det ger möjligheter för till exempel projektledare att utbyta erfarenheter med likasinnade, något som uppskattas av både våra kunder och konsulter.

Enkelt, snabbt, effektivt

Sagt om oss

”Jag kan varmt rekommendera Wise IT då jag har fått ett mycket professionellt bemötande från både rekryteringskonsult och kundansvarig. Wise IT förstod snabbt min affär och kunde översätta den på ett bra sätt för att attrahera rätt kandidat(er) som också fick rätt förväntan på oss som arbetsgivare. Jag och Wise IT hade en bra dialog under hela processen. Rekryteringskonsulten drev processen hela tiden framåt och gav mig kontinuerlig återkoppling så att jag alltid var delaktig i vad som hände.”

Praktikertjänst, Praktikertjänst

Så attraherar du den nya IT-generationen

Har ni det som krävs för att locka till er framtidens IT-stjärnor? Här är en guide som går igenom 6 saker du […]

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom kort och hjälper dig på bästa sätt!

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.