IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Nyhet

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

IT-infrastruktur

Konsulter inom IT-infrastruktur

Infrastruktur är vår kärna inom konsultuthyrning. Erfarenheten och expertkompetensen inom support, drift och nät gör att vi effektivt och med hög kvalitet kan matcha dig med rätt konsult för dina behov.

Specialistteamen guidar dig rätt

Det spelar ingen roll om du är ute efter en IT-supporttekniker, applikationsspecialist, systemförvaltare eller Operations Manager. Vi arbetar i nischade team internt och är experter inom hela infrastrukturområdet. Vår drömkund är du som har höga krav på matchningsprocessen, som gärna använder oss som bollplank och rådgivare och du som uppskattar en proaktiv approach.

Varje konsult är också en ny medarbetare hos dig och det är inte bara är teknisk kompetens som är viktig. Vi fokuserar även på de mjuka värdena och på vem som passar i just ditt team.

Proaktivt och effektivt arbetssätt

Vårt arbete börjar långt före varje enskild matchningsprocess. Vi finkammar landet efter de bästa tänkbara kandidaterna, skapar relationer och agerar partner i karriären. Det gör att vi i varje uppdrag kan arbeta snabbt och metodiskt med att matcha rätt konsult med ditt företag.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom kort och hjälper dig på bästa sätt!

Kontakt

×

Kontakt


Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.