IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Nyhet

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Konsulter inom IT-management

Att verksamheten och IT kommer närmare varandra, är för de flesta ingen nyhet. Men vad ställer det egentligen för krav på de personer som ska fungera som kittet däremellan? IT-management är ett av våra specialistområden inom konsultuthyrning.

Interimsuppdrag

Med våra IT-managementkonsulter går vi in i din verksamhet med interimslösningar av hög kvalitet. Vi har lång erfarenhet av detta och tar oss an uppdragen med stor nyfikenhet och kvalitetsmedvetenhet. Både långa och korta interimsuppdrag.

Konsulter för projekt, kartläggning, uppbyggnad

Har du ett projekt som havererat? Behöver du se över din IT-organisation för att den ska kunna möta verksamhetens krav? Ska du bygga upp en ny IT-organisation från grunden? Behöver du ta in en temporär driftschef eller supportchef, kanske en konsultchef eller en förvaltningsledare? Oavsett ditt behov så är det viktigt att fundera över vilken person som kommer in, en teknisk kompetens behöver alltid kompletteras med rätt mjuka värden.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom kort och hjälper dig på bästa sätt!

Kontakt

×

Kontakt


Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.