IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Våra event & webinarier

Wise IT hjälper organisationer med expertis inom konsultlösningar och rekrytering för att säkra morgondagens IT-kompetens. Vi älskar att dela med oss av kunskap, skapa tillfällen för inspiration och forum för utveckling. Ta del av våra spännande events kring IT och Techmarknaden.

Aktuella event och webinar

  • Servicedesk

23 april 2024: AW med Servicedesknätverket

Varmt välkomna på en härlig AW med Wise ITs Servicedesknätverk!

Vi kommer denna gång gästas av Wise ITs Head of People and Culture som kommer dela med sig av inspirerande insikter kring att driva ett lyckat kulturarbete.

Anmälan
  • Kvinnor inom IT

8 feb 2024: Mångfald och inkludering: Vi vet varför – nu är det dags för hur!

Business caset är tydligt – organisationer som präglas av mångfald och inkludering är mer lönsamma, innovativa och produktiva. Men många organisationer har fortsatt en lång väg att gå när det gäller arbetet med jämställdhet, mångfald och inkludering. Det är dags att utmana oss själva. Vi vet varför – nu är det dags för hur!

Läs mer om eventet
  • Servicedesk

18 jan 2024: Frukost med Servicedesknätverket

En Servicedesk i världsklass, Vad är världsklass och hur når vi dit?
Servicedesken är navet i en organisations IT-verksamhet, det är platsen dit kunder och medarbetare kommer för att få hjälp när de upplever några tekniska problem.

Läs mer om eventet
  • Kvinnor inom IT

4 okt 2023: Kvinnor inom IT & Tech

Vi är otroligt glada över att kunna presentera Astrid Deutschmann som vår huvudtalare. Med mer än 25 års erfarenhet inom internationella teknikbolag och som entreprenör samt pionjär inom mångfaldsarbete, kommer Astrid att belysa och dela med sig av ovärderliga insikter i morgonens ämne.

Läs mer om eventet
  • Servicedesk

7 sept 2023: Frukost Servicedesknätverket

Det är dags för höstens första träff med Servicedesknätverket. Vi bjuder in till en morgon med kunskapsutbyte, informationsdelning och spännande diskussioner.

Läs mer om eventet

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.