Tycker du om att vara pedagogisk, guida användare och drivs av att kunna hjälpa andra människor med din kompetens? Då kan det här vara nästa uppdrag för dig!

Rollen

Här kommer du ge förstärkning till ett härligt och sammansvetsat team. I arbetsuppgifterna ingår att ta emot inkommande ärenden via mejl, telefon, ärendehanteringssystem, samt ge support på plats hos användarna på kontoret. 

Du kommer att jobba i tätt samarbete med ditt team och ha möjligheten att driva din egna utveckling framåt rent tekniskt. Du kommer att jobba med felsökning av diverse IT-relaterade problem gällande hård-och mjukvara, kontohantering och beställningar samt tillgodose stöd kring all den tekniska biten mot verksamheten.

Du kommer sitta i kundens lokaler i centrala Stockholm.

  Om dig

  För den här rollen ser vi att du har gärna något års erfarenhet som IT-supporttekniker och hanterat olika IT-problem. Du tycker om att bemöta människor och att hjälpa till i deras vardag. Vi ser att du har en positiv inställning och har lätt för att bygga kundrelationer och trivs med det.

  Krav

  • Erfarenhet i ett ärendehanteringssystem.
  • Felsökning av hård-mjukvara.
  • Flytande svenska i tal och skrift.

  Meriterande:

  • Erfarenhet av Active Directory och Azure AD.


  PASSAR VI DIG?

  Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

  ANSÖKAN

  Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Louise Bosshammar (louise.bosshammar@wiseit.se). Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

  Hoppas vi hörs snart !