Har du sen tidigare erfarenhet av IT och har ambitioner att utvecklas vidare?  Sök till oss och bli en del av ett dedikerat team!

Rollen

Här kommer du ge förstärkning till ett härligt och sammansvetsat team med fokus på struktur. Vår kund verkar inom tjänsterna bank och finans och har sina lokaler i centrala Stockholm. Dem har en vision om en hållbar och strategisk utveckling för medarbetarna. 

I arbetsuppgifterna ingår att ta emot inkommande ärenden via mejl, telefon, ärendehanteringssystem, samt ge support på plats hos användarna på kontoret. Som en del av dina ansvarsområden kommer du också att supportera verksamhetsapplikationer för att säkerställa en smidig driftsmiljö.

Om dig

För den här rollen ser vi att det viktigaste är att ha ett brinnande intresse för IT samt ha ett eget driv att ge förstklassig service. Du tycker om att bemöta människor och att hjälpa användarna med deras IT problem på ett noggrann och effektivt sätt. Vi ser att du har en positiv inställning och har lätt för att bygga kundrelationer och trivs med det.

Det är meriterande om du har kompetens inom följande områden:

  • Active Directory och Azure. 
  • ServiceNow eller andra liknande ärendehanteringssystem.
  • Windowsmiljöer.

Vi erbjuder

När du börjar hos oss som konsult på Wise IT blir du en del av vår gemenskap. Du får kollegor runt om i Sverige på alla regionala Wise IT kontor och även med våra andra konsulter som sitter ute på uppdrag hos våra kunder.

Du har en dedikerad konsultchef som stötta dig och din utveckling. Vi hjälper dig hitta nya vägar genom att prova på nya roller och nya branscher, för oss är det viktigt att du trivs på din arbetsplats. Vi ser till att du hamnar på ett bra bolag under ditt uppdrag och att uppdragen ligger i linje med hur du vill utvecklas framöver.

Oavsett vad det blir, står vi bakom dig hela vägen – i ditt nästa, nästa och nästa steg. Gå med i vårt team och ta del av en spännande och utvecklande arbetsmiljö! 


Vill du vara med på vår resa? Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

ANSÖKAN

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Louise Bosshammar (louise.bosshammar@wiseit.se). Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

 

Vi ser fram emot din ansökan !