Vill du arbeta på ett framgångsrikt företag som erbjuder sina medarbetare ett dynamiskt arbetsliv med stor dos frihet? Vill du bidra med din expertis inom drift och infrastruktur i utvecklande kundprojekt?
Välkommen till LTC Services! Här har du möjlighet att utmanas och utvecklas i en kundnäraroll som Senior Teknisk Konsult. Sök rollen redan idag!

Om jobbet
Som Senior Teknisk Konsult på LTC Services får du en omväxlande arbetsdag med fokus på drift och underhåll av IT-infrastruktur samt systemadministration.
Tillsammans med ett team av tekniskt kunniga kollegor arbetar du proaktivt med att utveckla, effektivisera, felsöka och lösa problem i kunders IT-miljöer.
Rollen erbjuder friheten att självständigt planera och genomföra parallella kundprojekt. Du arbetar där det passar bäst, på plats hos kund eller remote.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Ditt huvudfokus ligger på drift, infrastruktur, säkerhet och serveradministration.
• Ditt huvudfokus ligger på drift, infrastruktur, säkerhet och serveradministration.
• Projektarbete för att förbättra IT-infrastruktur och IT-säkerhet.
• Proaktivt arbete med on- och off-boarding av IT-verktyg och systemaccess hos kunder.
• Kvalificerad felsökning och felavhjälpning.
• Samarbeta med och agera stöd åt andra tekniker

    Om dig
    Du är en teknikentusiast med stark bakgrund i IT-drift och systemadministration. Du trivs i högt tempo och i dynamiska miljöer och har förmågan att snabbt anpassa dig till nya tekniker. Vi tror att du är en duktig kommunikatör som tycker om samspelet med andra.

    Kompetenskrav:
    • Gedigen kunskap i administration och konfiguration av Office 365.
    • Gedigen erfarenhet av Windows Servermiljöer, inklusive virtuella servrar via Hyper-V eller VM-ware.
    • Kunskaper och erfarenhet av att konfigurera och felsöka i nätverk.


    Om LTC Services
    Vi tar ett helhetsansvar för våra kunders IT-funktioner, infrastruktur och säkerhet. Detta innebär support, drift och underhåll av datakommunikation, verksamhetskritiska system och det digitala skyddet mot intrång och virus. Kunderna är små eller medelstora företag som finns i flera olika branscher. Vi är ett mindre företag med en platt organisation som kan vara med och påverka mycket. I allt vi gör återfinns våra värderingar nyfikenhet, mod och noggrannhet.

    Tjänstens placering:
    Denna roll utgår från Göteborg med resor till kontoret i Stockholm vid behov.
    Mer info: https://ltcs.se/

    Hur du ansöker

    I denna rekrytering samarbetar LTC Services med Wise IT.

    För att söka tjänsten ansöker du enkelt via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Sofia Gustafsson på sofia.gustafsson@wiseit.se

    Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet.
    Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter

    Vi arbetar med löpande urval av kandidater och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

    I denna rekrytering ingår tester och en bakgrundskontroll.

    Välkommen med din ansökan!