Wise IT står inför en spännande expansionsresa i syfte att växa vår konsultverksamhet med en satsning inom DevOps.

Vi söker nu dig som vill utvecklas inom ett av IT- branschens allra mest eftertraktade yrken och växa tillsammans med oss.

Vi vågar påstå att vi då vi ingår i en av Sveriges ledande HR- koncerner samtidigt som vi har lång erfarenhet av kompetensförsörjning inom IT, gör oss till landets mest attraktiva konsultbolag inom IT. Vi tror på lyhördhet och det nära ledarskapet i ett arbetsklimat som präglas av tillit och lärande. Hos oss finns de rätta organisatoriska förutsättningarna för att skapa team som ges frihet att utvecklas med hjälp av de stödresurser som krävs. Som DevOps- konsult hos oss har du alltid en närvarande konsultchef som tillsammans med dig säkerställer att du får växa inom din profession i ett nära samarbete med dina kollegor i teamet.

Vem är du?

Vi söker nu dig som motiveras av en tjänst där du får möjlighet att kombinera mjukvaruutveckling och IT- drift, där du har en avgörande roll i hela flödet från kravspecifikation till driftsättning. Som Dev- Ops konsult hos Wise IT kommer du att arbeta tvärfunktionellt mellan dessa professioner och arbeta i kunduppdrag i syfte att nyttja modern teknik och agila team till sin fulla potential. Våra Dev- Ops uppdrag kännetecknas av ett arbete där automatisering av arbetsflöden i allt större omfattning ersätter kundens manuella arbetsmoment. Detta i takt med metoder som utvecklas till följd av en föränderlig tillvaro och inte sällan befinner sig IT- enheten i en molntransformation. I våra kunduppdrag har du därför en viktig roll att med din expertis arbeta för att utveckla och automatisera arbetsflöden, optimera CI/CD-pipelines och säkerställa en stabil och säker driftsmiljö för kundens applikationer.

Har du ett par års erfarenhet av att arbeta med DevOps som ramverk eller kanske har du arbetat ett par år med mjukvaruutveckling och vill utvecklas mot DevOps?

För att vara aktuell för tjänsten har du som söker erfarenhet och/eller kunskap av:

  • Programmering (.NET/C#)
  • Azure DevOps och/eller AWS DevOps-verktyg och tjänster
  • Design, implementation och underhåll av infrastrukturen för CI/CD-pipeline
  • IaC (Terraform, Bicep etc)
  • Docker/Kubernetes

Sannolikt har du en relevant högskole-/universitetsutbildning inom IT/Systemvetenskap.Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

En DevOps- utvecklare är en mångsidig expert och avgörande för oss är inte att du tickar i alla boxar av den tekniska erfarenheten. Men precis som vi och våra kunder förstår du tjusningen av att implementera DevOps- processer/verktyg för att uppnå snabbare utvecklingstider, automatisering av flöden, kortare utrullningscykler och ökad kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa för rollen tror vi att du är en lyhörd, analytisk och kommunikativ person. Du trivs i ett arbete som ställer krav på problemlösning och initiativtagande.


Om Wise IT

Wise IT är experter på kompetenslösningar inom IT. I en snabbföränderlig värld och med teknikdriven utveckling arbetar vi med att säkra konkurrenskraftig IT-kompetens. Det gör vi genom att erbjuda våra medarbetare utmanande uppdrag hos intressanta uppdragsgivare, där vi alltid ser till varje medarbetares fulla potential. Människan har en självklar plats i en framtida teknikutveckling, och genom att inkludera fler i IT-branschen och skapa en mer jämställd rekrytering utmanar vi en traditionell bransch och förändrar framtiden för företag och individer. Wise IT är en energifylld arbetsplats med härliga kollegor, ett öppet klimat och stora möjligheter till utveckling! Vi tror att människor presterar bäst då man får göra det man är riktigt bra på och vi lägger stor vikt vid vår företagskultur som grundas i våra värderingar passion, samarbete, ansvar och mod som vi tillsammans tagit fram.

Vi tycker det är viktigt att man mår bra och har kul på jobbet; därför är hållbarhet och hälsa saker vi värdesätter högt. Vi erbjuder så klart friskvårdsbidrag och har även ett flertal initiativ kopplat till CSR såsom samarbeten med Mentor, Röda Korset och gymnasieskolor för att nämna några.

Wise IT är en del av Wise Group som är noterade på Nasdaq OMX SmallCap sedan 2015.