Är du kunnig inom Azure och lockas av en roll där du får omvandla teknik till nytta för verksamheten och dess användare? Lockas du av en roll där du får vara ansvarig för att leda och designa infrastrukturen?

Då kan rollen som Cloud Technician på Cary Group passa dig väl!

DIN VARDAG

Som Cloud Technician är du en viktig del i våra nya och befintliga IT projekt. 

Du är ansvarig för att proaktivt leda, motivera och utmana kunder i projekt och hjälpa dem att omvandla teknik till nytta för vår verksamhet och dess användare.

I rollen förväntas du också att utföra design av arkitektur och förstudier, tekniska implementationer, dokumentation och andra kringliggande uppgifter. För att lyckas i din roll förväntas du ha en kunskap om teknisk arkitektur som inkluderar både det tekniska och det affärsmässiga.

Som Cloud Technician skall du vara med och utveckla Azure som affärsområde i samråd med de andra affärsområdena, med fokus på att hitta synergier mellan teamen för att skapa en optimerad process från kundförfrågan till avslutat projekt och förvaltning av kund i vår interna miljö.

Du skall också:

  • Ha ansvar för att leda och designa infrastruktur, fatta beslut om korrekt design och implementering av Azure.
  • Designa en innovativ och praktisk strategi som står för en helhetslösning i linje med våra affärsmål.
  • Hålla dig uppdaterad på förändringar i mjukvara och teknik som är mest relevant för verksamheten, och främjar användningen av nya lösningar för att maximera effektivitet, tillförlitlighet och värde.
  • Planera och genomföra workshops internt och med samarbetspartners och leverantörer.
  • Agera mentor och träna juniora tekniker samt granska arbete som utförs så arbetet håller högsta kvalitet.
  • Ansvara för att dokumentera intern miljö.
  • Utföra supportärenden som eskalerats till 3rd-line.
  • Agera betrodd rådgivare till vår verksamhet och säkerhetsställa att vi håller högsta kvalitet i vår leverans -innan, under och efter projekt.
  • Omvärldsbevakning- hålla dig uppdaterad om det senaste från Microsoft och andra leverantörer.


    VEM ÄR DU?

    Vi letar efter dig som har goda kunskaper inom IT-infrastrukturteknologier och Microsoft Azure. Du har tidigare erfarenhet av leverantörstsyrning i en beställaroll och trivs i en roll med fokus på affärsnytta och användarvänlighet.

    Du skall också ha:

    • God problemlösningsförmåga och god analytisk förmåga.
    • Utmärkta kommunikations- och samarbetsförmågor och trivas med samarbete i team.
    • Starkt tekniskt intresse och hålla sig uppdaterad på nya teknologier och bäst praxis.
    • Tala och skriva flytande svenska och engelska.

    Det är meriterande om du har kännedom om ITIL (Information Technology Infrastructure Library) principer och praxis för IT-tjänstehantering.

    Som person ser vi att du är ansvarstagande och proaktiv. Du har lätt för att anpassa dig och vara flexibel i ditt sätt, och trivas med ansvar för IT-driften. Rollen kräver också att du är kundorienterad och trivs med att ge god service och support till användarna.

    OM CARY GROUP

    Välkommen till Cary Group – en snabbväxande internationell koncern med den perfekta mixen av entreprenöriell anda och trygg struktur. Vi är en av marknadsledarna i Sverige, Danmark, Norge, Storbritannien, Spanien, Portugal, Tyskland, Österrike, Luxemburg och Belgien inom reparation och byte av fordonsglas med ett kompletterande erbjudande inom reparation av plåt- och lackskador. Vi erbjuder tjänster som förlänger fordonens livslängd och bibehåller deras säkerhetsfunktioner, och vi strävar alltid efter att reparera i stället för att byta ut. Cary Group har under de senaste åren vuxit snabbt, bl.a. via förvärv både internationellt och nationellt. Med närhet till kunden, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper vi kunden att göra enkla och hållbara val.

    Vi månar om vår varma, inkluderande kultur och investerar i aktiviteter och event för att stärka vårt team.

    Vårt kontor är beläget i Hammarby sjöstad i Stockholm.

    För mer information besök, Hem – Cary Group


    ANSÖKAN & KONTAKT
    I denna rekrytering samarbetar Cary Group med Wise IT. Om du vill veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Sandra Åhs, på sandra.ahs@wiseit.se. Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via e-post, då vi värnar om din personliga integritet.

    Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter. Urval för tjänsten sker löpande.

    Urval och intervjuer sker löpande.

    Välkommen med din ansökan!