Är du en erfaren backend-utvecklare med stark teknisk kompetens och förmåga att skapa robusta lösningar? Vill du vara en del av ett dynamiskt team som driver utveckling och integration av system? Vi söker en driven backend-utvecklare med expertis inom .NET och C# för att stärka vårt team. Missa inte chansen – ansök redan idag!

Header Presto.PNG

Din vardag

Som backend-utvecklare på Presto kommer du spela en viktig roll i utvecklingsteamet där du tillsammans med andra utvecklare, designers, produktägare och scrum master tar fram nya lösningar till Prestos digitala portfölj.

Inom IT utveckling hos oss fokuserar vi på systemutveckling och integrationer. Vi skapar digitala lösningar som tillför värde både för kunder och medarbetare. Hos oss har du möjlighet att arbeta och utvecklas både brett och djupt.

I rollen som backend-utvecklare kommer du bland annat att arbeta med:

  • Att skapa lösningar med hög användbarhet och god tillgänglighet
  • Att ta ett stort ansvar i arbetet med att bygga långsiktiga och nyskapande lösningar
  • Moderna tekniker och arbetssätt

Du blir en del av Group IT och rapporterar till chefen för Product Development. Vi sitter på helt nyrenoverande kontor centralt i Stockholm och delvist distansarbete är möjligt.

Vem är du?

Har du ett stort intresse för systemutveckling och nya tekniker. Du brinner för kvalitet och motiveras av att samarbeta med andra människor, både kunder och kollegor. Du är positiv, ser lösningar och hittar möjligheter. Du trivs i en föränderlig miljö där du kan vara med och bidra.

Krav:

  • Relevant teknisk utbildning inom data/IT eller motsvarande erfarenhet
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet som gett god kunskap av .Net ramverket, C#, Angular, React, SQL Server och TypeScript
  • Erfarenhet av att utveckla och hantera API:er
  • Erfarenhet av Azure
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har förståelse av Next.js, Node.js, Git, yarn/npm Vite, TailwindCSS och Bootstrap 5 samt av Codeigniter 3/4 eller annat MVC framework.

Om oss

Presto AB grundades 1959 och är Europas ledande aktör med ett heltäckande erbjudande inom brandskydd, första hjälpen och säkerhetsutbildning. Vår vision är att tillsammans med våra kunder rädda liv. Som medarbetare på Presto gör du skillnad. Vi som jobbar på Presto har olika bakgrund och erfarenhet, men gemensamt för alla är en drivkraft att växa och att arbeta tillsammans som ett lag. Vi letar efter dig med rätt inställning och en ambition att utvecklas!

Ansökan & kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Presto med Wise IT. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Anja Widell på anja.widell@wiseit.se. Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!