IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Hyra och rekrytera applikationstekniker

Systemexpert ur ett tekniskt perspektiv

Applikationstekniker är en relativt ny roll som inte fanns för tio år sen. I rollen ingår drift, support och administration av en eller flera applikationer. Här är det den tekniska kompetensen som är i fokus.

Vår konsulter har ofta bakgrund inom server och administration och ett antal års arbetslivserfarenhet. Utifrån era behov identifierar vi vilken kompetens och erfarenhet som är viktig.

Fråga oss!

  • Installationer
  • Releaser
  • Uppdateringar
  • Patchar
  • Övervakning
  • Problemlösning
  • Support

Specialistteam inom infrastruktur

Vi arbetar i nischade team internt som är experter på olika typer av roller inom infrastrukturområdet. Inom teamet har vi ett nätverk av duktiga applikationstekniker och råkoll på vad som krävs för rollen.

Nöjda konsulter ger nöjda kunder

Vi är stolta över att kunna säga att såväl konsulter som kunder är nöjda med vår träffsäkra matchning. Konsulterna trivs på sina uppdrag och vi finns där för dem som stöd och partner i karriären.

Fokus på teknisk kompetens och erfarenhet

För rollen som applikationstekniker är den tekniska kompetensen och erfarenhet av rätt områden viktigt. Vi kan IT och förstår vad ni efterfrågar och vad som krävs för ett uppdrag som applikationstekniker.

Enkelt, snabbt, effektivt

Sagt om oss

,

”Jag kan varmt rekommendera Wise IT då jag har fått ett mycket professionellt bemötande från både rekryteringskonsult och kundansvarig. Wise IT förstod snabbt min affär och kunde översätta den på ett bra sätt för att attrahera rätt kandidat(er) som också fick rätt förväntan på oss som arbetsgivare. Jag och Wise IT hade en bra dialog under hela processen. Rekryteringskonsulten drev processen hela tiden framåt och gav mig kontinuerlig återkoppling så att jag alltid var delaktig i vad som hände.”

Praktikertjänst, Praktikertjänst

Så attraherar du den nya IT-generationen

Har ni det som krävs för att locka till er framtidens IT-stjärnor? Här är en guide som går igenom 6 saker du […]

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom kort och hjälper dig på bästa sätt!

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.