IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Hyra och rekrytera IT-arkitekt

IT-arkitekt som nyckelperson för framgångsrik teknikanvändning

En IT-arkitekt arbetar på ett övergripande plan med it-lösningar och sambanden mellan dem och verksamheten. Vilka kompetenser som krävs och vad rollen innebär kan variera. Föreningen Iasa har definierat it-arkitektur i Sverige, genom att beskriva olika kompetensroller och funktioner:

  • Verksamhetsarkitekt
  • Lösningsarkitekt
  • Mjukvaruarkitekt
  • Infrastrukturarkitekt
  • Enterprisearkitekt

Tillsammans med dig som uppdragsgivare sammanställer vi en kravprofil som säkerställer att ni får de kompetenser, egenskaper och förmågor som behövs i din organisation. Vårt specialistteam Dev Search stöttar dig när du behöver rekrytera specialister inom utveckling.

Fråga oss!

Det är viktigt att arkitekten förstår affärstrategin så att utvecklingsarbetet kan kopplas direkt mot företagets mål och visioner

Enkelt, snabbt, effektivt

Sagt om oss

”Sam på Wise IT har på ett mycket bra sätt ställt rätt frågor och kommit med idéer som gjort att jag kunnat se fördelar med att förändra kravprofilen under processens gång. Som resultat har jag nu en kravprofil men framförallt en kandidat som är mycket bättre lämpad till rollen än vad jag annars hade haft.

Sam har varit drivande i att söka en förståelse för vad jag verkligen behöver och när jag varit otydlig så har Sam fortsatt dialogen tills vi båda haft en samsyn om vilka behov som finns.”

Nobina, Nobina

,

”Genom bra kundkännedom och förståelse av vårt behov har Wise IT på kort tid lyckats hitta ett flertal bra systemutvecklare som matchade vårt behov. Wise IT har framförallt lyckats med konsten att hitta rätt när det gäller att få fram dom mjuka värdena hos kandidater. Det vill säga personligheter som bidrar till vår verksamhet. Något som är svårt att tyda utifrån ett CV. Jag kan därmed varmt rekommendera Wise IT.”

Marginalen bank, Marginalen bank

Så attraherar du den nya IT-generationen

Har ni det som krävs för att locka till er framtidens IT-stjärnor? Här är en guide som går igenom 6 saker du […]

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom kort och hjälper dig på bästa sätt!

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.