IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Hyra och rekrytera IT-projektledare

Teknisk projektledare med rätt förmågor

IT-projektledaren skapar förutsättningar för att projekten utförs med rätt kvalitet, inom givna tids- och kostnadsramar. Hen samarbetar ofta med systemarkitekter, verksamhetsarkitekter, IT-designers, systemutvecklare med flera.

Fråga oss!

  • Förstudie
  • Kravanalyser
  • Tester
  • Införande
  • Personalledning

Vi identifierar de avgörande kompetenserna för en teknisk projektledare hos er

I vissa fall behövs en djup egen teknisk kompetens och förståelse och i vissa fall är det viktigare att kunna leda ett team, driva på och samordna. Vi hjälper dig att identifiera de avgörande kompetenserna för uppdraget.

Vi kan de mjuka värdena

Vi kan människor och vad som krävs för olika typer av ledarroller. För att säkerställa de mjuka värden som krävs för en projektledare inom IT utför vi grundliga intervjuer, ambitiösa referenstagningar, relevanta tester och noggranna analyser.

Dra nytta av vårt kontaktnät

Vi arbetar dagligen med att skapa och utvecklar relationen med personer med kompetens inom IT-projektledning. Vårt nätverk är stort och sannolikheten är stor att vi kan attrahera rätt person till ditt uppdrag.

Enkelt, snabbt, effektivt

Sagt om oss

”Jag kan varmt rekommendera Wise IT då jag har fått ett mycket professionellt bemötande från både rekryteringskonsult och kundansvarig. Wise IT förstod snabbt min affär och kunde översätta den på ett bra sätt för att attrahera rätt kandidat(er) som också fick rätt förväntan på oss som arbetsgivare. Jag och Wise IT hade en bra dialog under hela processen. Rekryteringskonsulten drev processen hela tiden framåt och gav mig kontinuerlig återkoppling så att jag alltid var delaktig i vad som hände.”

Praktikertjänst, Praktikertjänst

Så attraherar du den nya IT-generationen

Har ni det som krävs för att locka till er framtidens IT-stjärnor? Här är en guide som går igenom 6 saker du […]

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom kort och hjälper dig på bästa sätt!

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.