IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Nyhet

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Rekrytera eller hyr konsult inom Business IT

Oavsett om ditt företag har IT som kärnverksamhet eller inte, är rätt IT-kompetens  avgörande för att tekniken ska bidra till er affär. IT har blivit mer verksamhetsnära och det ställer delvis förändrade krav på kompetenser. Många roller inkluderar numera både verksamhetsutveckling och nära dialog mellan olika funktioner – oavsett om IT-miljön är outsorcad eller in-house.

Inom kompetensområdet Business IT rekryterar vi exempelvis IT-chefer, CIO, testledare, projektledare, kravanalytiker, team leads, förvaltningsledare, applikationsspecialister, systemförvaltare och verksamhetskonsulter. Vi matchar dig med rätt person både kortsiktigt genom konsultuthyrning och långsiktigt genom rekrytering.

Vill du att vi kontaktar dig?

Det här får du

  • De bästa kandidaterna och konsulterna inom Business IT

    Genom att kombinera professionellt search-arbete med relevant synlighet för att skapa attraktion, kan vi garantera att vi hittar de bästa på marknaden inom verksamhetsnära IT. Troligtvis har vi redan en relation med dem tack vare våra långsiktiga samarbeten och stora kandidatnätverk.

  • Koll på IT-marknaden

    Vi agerar partner i karriären och bygger relationer över tid med människor som står inför sitt nästa steg, nu eller när rätt utmaning dyker upp. Det ger oss stor förståelse för kandidaternas drivkrafter och förflyttningar på IT-marknaden. Den kunskapen delar vi givetvis med oss till er.

  • En aktiv och utmanande samarbetspartner

    Vårt mål är att du som uppdragsgivare ska få bästa möjliga förutsättningar för att öka din konkurrenskraft när du möter verksamhetens och omvärldens krav inom IT. Vi agerar konsultativt och utmanar traditionella processer för att nå dit. Ett nära partnerskap ger effektiva och kostnadseffektiva processer där vi kan följas åt på sikt.

Specialister inom området

Läs mer

Referenser

”Vilka fantastiska kandidater ni vaskar fram. Känns ibland som de var födda att börja jobba här. Och ovanpå det har man flera att välja på. Bra jobb!”

Tomas Ohlin, Söderberg & Partners

Claudia MTR Nordic

”Vi hade ett stort behov att rekrytera inom IT och visste att vi inte skulle hinna med allt. Vi kontaktade därför Wise IT eftersom vi tidigare har fått ett bra och professionellt bemötande av Wise. Jag har speciellt uppskattat kommunikationen som är tydlig och ärlig, man måste ju stämma av med varandra kontinuerligt, och det har vi lyckats bra med. Den ärliga kommunikationen innebär också att ni inte lovar att leverera sådant som inte är möjligt, och det är jättebra!”

Claudia Gaete, MTR Nordic

”Wise IT har hjälpt mig att rekrytera flera personer till min IT-organisation. Samtliga processer har genomförts på ett proffsigt sätt, med otroligt hög kvalitet och fokus på ett smidigt samarbete. Jag har fått tydlig och direkt återkoppling och vägledning för att driva processen framåt. Mina förväntningar har infriats med råge och jag ser fram emot vårt fortsatta samarbete.”

Berit Suvakov, Ica gruppen AB

Kontakt

×

Kontakt


Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.