Tycker du om att arbeta som applikationstekniker och vill tillhöra ett team där du har möjlighet att utvecklas och ta ett större ansvar?
Då kan detta vara rollen för dig!!

Din vardag

Du kommer att tillhöra ett litet applikationsteam där du och dina kollegor ansvarar för både andra- och tredje linans applikationsfrågor i Windowsbaserade standardsystem. First line support för klienthantering finns på IT avdelningen medans driften av servrarna finns hos externa leverantörer.

–         Du kommer att kontinuerlig sträva efter förbättring inom både teknik och arbetssätt och du kommer att arbeta med att automatisera arbetet

–         Hantera och förvalta olika systemintegrationer samt filflyttar  

–         Sätta upp övervakning och agera på larm  

–         Arbeta med casebaserade ärendehanteringssystem så som ex ServiceNow  

Rollen innebär mycket kontakt med verksamhetsutvecklare som jobbar i systemen och vi söker dig som vill lära dig ännu mer om SQL databaser. Med din tekniska applikationskomptens är du länken mellan externa leverantörer, klientsupporten och verksamheten.

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du arbetar med felsökning och second line support idag och vill ta ett nästa steg. Du tycker om att ta ägandeskap för ditt område och du vågar ställa krav, fattar beslut och är ansvarstagande.   

·        Svenska och engelska i tal och skrift

·        Drift av Windowsbaserade applikationer

·        Erfaret att ha jobbat med standardsystem och tredjepartsleverantörer

·        Erfarenhet att jobba med databaser och god kunskap i SQL (Ex göra utsökningar)  

  

Är du den vi söker?

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan nu. Har du funderingar kring rollen är du välkommen att kontakta Linda Mukka på Linda.mukka@wiseit.se och märk mailet med ”Applikationstekniker”. Ser fram emot din ansökan!!