Brinner du för att hantera affärsprocesser och säkerställa optimal användning i Prestos koncerngemensamma Field Servie Manamgement system? Presto är inne på en spännande tillväxtresa där man rullar ut systemet i nya länder och söker dig som vill vara med och sätta din prägel. Missa inte chansen – ansök till rollen som Systemförvaltare FSM idag!

Header Presto.PNG

Din vardag

Som systemförvaltare FSM på Presto kommer du säkerställa att ITIL processer följs och vara delaktig i att förverkliga inkommande krav genom dialog med utvecklare och leverantörer. Du kommer att ansvara för att utföra och följa upp tester, hantera utgivningar och säkerställa att systemet fungerar optimalt. Prestos FSM, IFS är koncerngemensamt och du kommer ha kontakt med Prestos verksamheter både i Norden och Europa.

Du kommer bland annat att:

  • Stödja verksamheten i deras behov av utveckling i systemet
  • Utveckla och underhålla systemdokumentation
  • Upprätthålla och vidareutveckla processen för utrullning och migration
  • Ansvara över att beställa förbättringar från leverantören

Du kommer jobba nära övriga systemförvaltare i teamet och bli en del av Group IT samt rapportera till chefen för System Management. Vi sitter på helt nyrenoverande kontor centralt i Stockholm och delvist distansarbete är möjligt.

Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet från liknande roll som gett god erfarenhet av Field Service Management system och dess processer samt en god förmåga att förstå affärsprocesser och snabbt kunna navigera mellan dem när det kommer till IT-lösningar. Du trivs i en föränderlig miljö och har lätt för att se och kunna föreslå effektiviseringar i befintliga lösningar i systemet.

Krav:

  • Relevant teknisk utbildning inom data/it eller motsvarande erfarenhet
  • Tidigare erfarenhet från fältserviceverksamhet och FSM verktyg
  • Ett par års relevant arbetslivserfarenhet som gett god förståelse för design och krav på integrationer samt applikationshantering
  • God förståelse för ITIL-processer
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du tidigare arbetat med IFS som FSM system och SQL kunskap.

Om oss

Presto AB grundades 1959 och är Europas ledande aktör med ett heltäckande erbjudande inom brandskydd, första hjälpen och säkerhetsutbildning. Vår vision är att tillsammans med våra kunder rädda liv. Som medarbetare på Presto gör du skillnad. Vi som jobbar på Presto har olika bakgrund och erfarenhet, men gemensamt för alla är en drivkraft att växa och att arbeta tillsammans som ett lag. Vi letar efter dig med rätt inställning och en ambition att utvecklas!


Ansökan & kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Presto med Wise IT. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Anja Widell på anja.widell@wiseit.se. Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!